Blivande pappan dog tragiskt på planen – gravida Leahs rörande

Jamie och gravida flickvännen Leah.

FOTO: SWNS
Den blivande pappan Jamie fick en hjärtinfarkt under välgörenhetsmatchen.
Nu ska det ofödda barnet, oavsett kön, få ärva hans namn berättar den förtvivlade fickvännen.
Martin Dahlins kanonmål från fotbolls-VM i USA
0:36

Efter reklamen: Martin Dahlins kanonmål från fotbolls-VM i USA

(0:36)

Slå på ljud

Jamie Harper, 34, skulle leva ett långt och lyckligt liv med flickvännen Leah Hayes, 24, Leahs dotter Evelyn, 4, och bebisen de ivrigt väntat på. Jamie skulle bli pappa för första gången, men livet tog en oväntad vändning under en välgörenhetsmatch i rugby i hemstaden Leeds i England.

– Hans sista ord till mig var "se till att du äter någonting för bebisen, den ska bli en stark rugbyspelare en dag", berättar den sörjande småbarnsmamman.

Han var vältränad och frisk

Det var under en rugbymatch på söndagen som den blivande pappan, som beskrivs som vältränad och frisk, plötsligt kollapsade på planen. Ambulans tillkallades och Jamie fick flygas akut i helikopter till sjukhuset. Inte långt efter de nått sjukhuset dödförklarades 34-åringen. Hans död ska ha orsakats av en hjärtinfarkt. Det var inget ovanligt i familjen, men hade aldrig tidigare varit dödligt.

Änkan förkrossad efter detaljen kring makens tragiska bortgång

Gravida flickvännen Leah nåddes av nyheten efter att hennes mamma ringt henne för att ge henne det tragiska beskedet. Hon hade sett på sociala medier att bekanta beklagat sorgen och genast meddelat sin dotter om pojkvännens död.

Leah är gravid i 14:e veckan och bara fyra dagar innan Jamie avled hade han flyttat in hos henne och hennes dotter Evelyn i Leeds. De hade just påbörjat ett liv tillsammans och Leah hade sett framemot en ljus framtid med en lycklig familj.

– Han skulle adoptera min dotter och hon hade börjat kalla honom för pappa. Hon har aldrig haft en pappa så att ha haft Jamie i våra liv det senaste året har varit underbart. Han såg så mycket framemot att bli pappa. Allt han någonsin velat var att få barn och ha en familj, berättar en förkrossad Leah.

Jaime och Leah.

Paret träffades i februari i år och väntade sitt första barn tillsammans.

FOTO: Leah Hayes / SWNS

Mammans beslut om namnet

Paret, som bara varit ihop sedan i februari, hade börjat diskutera barnnamn för den kommande bebisen, men nu menar mamman att det bara finns ett alternativ.

– Jag har bestämt mig för att döpa barnet efter honom och kalla det Jamie. Det är det enda alternativet nu, säger Leah.

De vet ännu inte vilket kön barnet är, men oavsett kön kommer namnet att vara Jamie.

Melwon Holm slår världsrekord

Se klippet här!

FOTO: SWNS

SENASTE NYTT!