Bilderna på Lionel Messi och sönerna väcker starka reaktioner

Lionel Messi

Lionel Messi tog sin sjunde Ballon d'Or.
Men det var kläddetaljen med barnen som fick fokus.
”Den ser så in i helvetes bra ut”, skriver en person.

Lionel Messi, 35, har inte bara kvicka ben, gudabenådade fötter och en näsa för mål. Han har även ett intresse för mode, som han delar tillsammans med sönerna Thiago, 9, Mateo, 6, och Ciro, 3, och frun Antonella Roccuzzo, 33.

När det var dags för årets upplaga av Ballon d'Or, visste den kvicke fotbollsstjärnan att han kunde kamma hem priset som världens bästa fotbollsspelare för sjunde gången. Han visste också att han skulle få synas på röda mattan tillsammans med sin familj.

Bilderna spred sig snabbt. Messi och sönerna visade det delade modeintresset genom att dyka upp i likadana kläder. Klädda i glittrande, svarta kostymer glänste de på röda mattan som om det inte fanns någon morgondag. Antonella syntes i en gulddress, som gjord för en succéafton.

Antonella Roccuzzo, Lionel Mezzi, Ciro, Mateo och Thiago

Antonella Roccuzzo, Lionel Mezzi, Ciro, Mateo och Thiago hade klätt upp sig rejält inför Ballon d'Or. Messi och sönerna hade liknande kostymer med glitter i fokus.

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

”Ser så in i helvetes bra ut”

Världsvant och ledigt hankade de sig fram på den röda mattan, pose efter pose betades av framför kamerablixtarna och familjen kom och gick med en utstrålning som vittnade om att den här kvällen tillhörde dem.

”Messis kostym är en av de bästa som någonsin burits under Ballon d'Or-ceremonin. Den ser så in i helvetes bra ut", skriver en person, enligt Daily Star.

”Genom att bara kolla på kostymen Messi har på sig, kan man se att han kommer att vinna”, skriver en annan.

PRIVAT Ronaldos nio år yngre okända kärlek visar lyxlivet

Messi hyllade Robert Lewandowski

Och visst vann den argentinske fotbollsstjärnan. Han var bäst 2021 och han var bäst 2009, när han vann sin första Ballon D’or.

I sitt tal valde han dock att lyfta fram en annan fotbollspelare, som han tyckte borde ha vunnit förra året när galan uteblev på grund av coronapandemin.

– Robert (fotbollspelaren Robert Lewandowski reds anm.), du förtjänar din Ballon D’or. Förra var alla överens om att du var den stora vinnaren, sa Messi från scen.

Lionel Messi

Lionel Messi höll tal efter att ha vunnit Ballon d'Or. Det var sjunde gången. Första Ballon d'Or vann han 2009.

YOAN VALAT

Klippet på firande barnen blev viralt

Bayern München-spelaren Robert Lewandowski fick nöja sig med en andraplats. Chelsea-spelaren Jorginho kom trea, Real Madrid-spelaren Karim Benzema fyra och Chelsea-spelaren N’Golo Kanté femma.

Under segertalet var inte Lionel den enda Messi som fick fokus. Familjen applåderade vilt, och två av sönerna gick till och med så långt att de knöt nävarna i luften och lyfte dem över huvudet. Klippet på de hejande barnen blev viralt.

”Messi är den bästa spelaren genom tiderna och barnen är medvetna om det”, skriver en person på Twitter.

LÄSKIGT: Ronaldos märkliga utbrott – mitt under intervjun

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Svenska modellen Frida väntar barn med stjärnan

LÄS OCKSÅ: Janne Andersson kritisk till Zlatan Ibrahimovic insats

Foto: YOAN VALAT, Twitter, ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

SENASTE NYTT!