Ben och Jen sköt upp bröllopet i elva år – då dog hon tre dagar efter

Jen Cooper och Ben Cooper

Ben och Jen Cooper hade drömt om att gifta sig i flera år.
När Jen blev svårt sjuk i cancer bestämde de sig att förverkliga drömmen.
Tre dagar efter giftermålet dog hon.
503 Service Unavailable

Ben Cooper, 34, och Jen Cooper, 43, visste att de ville tillbringa sina liv tillsammans. För elva år sedan, 2010, förlovade de sig och hade planer på att gifta sig strax därefter.

Bröllopet skulle dock dröja. Jobb, deras tre gemensamma barn och Jens cancerdiagnos kom emellan. Hon fick bort cancern ur kroppen och förra året firade hon fem år som cancerfri.

Strax efter hittade Jen en knöl under armhålan som visade sig vara cancer. Den fruktansvärda sjukdomen var tillbaka och den här gången såg prognosen sämre ut.

Jen Cooper

Jen Cooper hade varit cancerfri i fem år och trodde hon hade blivit fri från sjukdomen. Då fick hon ett nytt cancerbesked.

Twitter

Ben och Jen gifte sig på sjukhuset

Paret bestämde sig för att hinna med det som de alltid hade drömt om. Jen fick prova en magisk bröllopsklänning som hon tyckte mycket om. På bröllopsdagen skålades det i champagne och Bon Jovi spelades i sjukhusrummet där bröllopet ägde rum.

Bröllopsgästerna bestod av, förutom Ben och Jen, av Jens mamma och två från sjukhuspersonalen. På grund av coronarestriktioner fick inte parets barn närvara, men de var överlyckliga att få höra om föräldrarnas giftermål.

– Barnen var så upprymda över bröllopet. Jag var orolig att komma hem och behöva berätta för dem att vi gift oss utan att de kunde vara på plats, men de var bara så glada för vår skull, säger Ben Cooper till Daily Mail.

Jen Cooper

Jen Cooper provar bröllopsklänningen.

Twitter

Jen dog tre dagar efter bröllopet

Den 19 november, två dagar efter bröllopet, delade Ben Cooper med sig av bröllopslyckan på Twitter.

”Under onsdagen fick jag äntligen gifta mig med mitt livs kärlek. Det blev inte riktigt som vi hade planerat men bröllopet var ändå fantastiskt. Jag är förkrossad att det här giftermålet kommer vara i dagar och inte år”, skrev han.

Dagen efter, den 20 november, dog Jen Cooper.

2-barnsmamman Amie, 29, hade halsbränna – fick dödsdom

”Gav henne en sista kyss”

Ben Cooper minns att han höll henne i handen, sa att han och barnen älskade henne. På tv:n hade precis filmen ”Big Momma's house” tagit slut. Då tog hon sitt sista andetag.

– Jag upptäckte att hennes bröstkorg slutat röra sig och bad sjuksköterskan kolla till henne. Hon sa att hon var död. Det sista Jen hörde var antingen att barnen älskade henne eller någon dum kommentar från mig. Jag tror hon var nöjd med vilket som.

Han stannade med henne ett tag till och väntade på att bli upphämtad av en vän.

– Sen gav jag henne en sista kyss, sa god natt och åkte hem till våra barn.

Ben Cooper och Jen Cooper

Ben Cooper och Jen Cooper under bröllopsdagen.

Twitter

LÄS OCKSÅ: Änkan Helen, 44, har drabbats av dödlig cancer

LÄS OCKSÅ: Marie, 44, förlorade sönerna och deras pappa i sjukdomen

Foto: Twitter

SENASTE NYTT!