livet med barn

Bebisen föddes med en könssjukdom – mamman trodde maken varit otrogen

Nyfödda sonen Fletcher tillsammans med mamma Jenna.

FOTO: SWNS
43-åringen fick veta att hennes nyfödda son hade gonorré – en felaktig bedömning.
Barnmorskan berättade att sjukdomen mest troligt hade ärvts, vilket fick den nyblivna mamman att misstänka sin bättre hälft.
– Jag har full tillit till min man, men när en läkare säger att man testat positivt för en könssjukdom så ifrågasätter man inte, säger mamman.
Kvinnan står upp efter osannolika krocken
0:31

Efter reklamen: Kvinnan står upp efter osannolika krocken

(0:31)

Slå på ljud

43-åriga Jenna Barnes hade just blivit mamma till sonen Fletcher när hon insåg att han inte var helt frisk. Hans ögon var kletiga och den lilla pojken hade svårt att öppna dem.

Efter några tester på sjukhuset kunde barnmorskan konstatera vad som var fel – pojken hade gonorré, vilket troligtvis kommit från en av föräldrarna. Genast drog Jenna slutsatsen att hennes make och barnets pappa Chris, 45, varit otrogen.

Fembarnsmamman var förkrossad. Var det nu paret skulle gå skilda vägar? Som tur var tog de inga förhastade beslut och när Jenna konfronterade Chris visade det sig att ett enormt misstag hade skett.

”Det finns så mycket frestelser”

Pappa Chris är frontfigur i ett rockband, vilket för tankarna till galna nätter i turnébussen med unga groupies. När Fletcher föddes den 30 augusti i år var rockstjärnan på turné i Kanada, men mamma Jenna hade aldrig varit orolig för deras relation.

– Främlingar ställer mig alltid mot väggen och frågar hur jag klarar av att Chris är med i ett band och ute på turné där det finns så mycket frestelser. Fram till det ögonblicken hade jag aldrig tvekat på hans lojalitet. Jag litade fortfarande på honom till 100 procent, men jag började fundera över vad i hela friden som hade pågått, säger Jenna till The Mirror.

Sonen Fletchers kletiga ögon.

Bara en dag efter födseln upptäckte mamman att det var något konstigt med sonens ögon.

FOTO: Jenna Barnes/SWNS

Jenna skickade honom ett konfronterande sms för att inte väcka hela turnébussen och till hennes stora glädje förnekade han otroheten helt och hållet. Eftersom att båda insisterade på att de varit trogna varandra kom de fram till att det positiva gonorrétestet måste varit ett misstag.

”Alla gör misstag”

Bara dagen efter var det dags för ytterligare ett besök hos barnmorskan för att få en uppdatering på lilla Fletchers hälsotillstånd. Jenna uttryckte då sina misstankar och barnmorskan dubbelkollade sina resultat.

Jenna och Chris tillsammans framför en sjö.

Jenna och Chris tog lätt på barnmorskans misstag: ”De är bara människor”, säger Chris.

FOTO: Jenna Barnes/SWNS

– Hon sa, ”Åh nej, jag är så ledsen! Jag läste det som positivt istället för negativt.” Jag var lättad och var inte arg alls, men det är för att jag är den mest tillbakalutade personen, både jag och Chris är, säger den lättade småbarnsmamman.

Även Chris var lättad att vara helt fri från otrohetsmisstankarna.

– Jag måste erkänna att jag är den tråkigaste mannen i rock 'n' roll. Jag är vegetarian, jag dricker knappt och jag röker inte, vittnar rockpappan.

Sjukhuset har bett om ursäkt och paret har varit väldigt förstående.

– De är bara människor och alla gör misstag.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN