Barnmorskans avslöjande – allt om Putins barn med älskarinnan

Vladimir Putin och Alina Kabajeva

Det har ryktats om att Vladimir Putin har barn med före detta OS-gymnasten Alina Kabajeva.
Ryktet bekräftas nu av en nära vän till paret – som även berättar sanningen om barnen.
0:34

Efter reklamen: Putins hälsa kraftigt ifrågasatt – nya bilderna väcker frågor

(0:34)

Slå på ljud

Vladimir Putins, 69, hemliga relation med den före detta OS-gymnasten Alina Kabajeva, 38, har varit rejält omskriven den senaste tiden. Enligt uppgifter ska de ha flera barn tillsammans och varit ihop i 13 år.

Schweiziska tidningen Sonntagszeitung avslöjar nu att paret har två söner, den ena född 2015 och den andra 2019. Avslöjandet slår hål på det tidigare ryktet att Vladimir Putin och Alina Kabajeva har tvillingar.

Uppgifterna kommer från en nära vän till Alina Kabajeva, som även känner barnmorskan som hjälpte till vid förlossningen av sönerna. Första sonen ska ha fötts i Schweiz och den andra i Moskva.

Vladimir Putin och Alina Kabajeva

Vladimir Putin och Alina Kabajeva ska ha varit ett par i 13 år. Nu avslöjar en nära vän till före detta OS-gymnasten att paret har två söner ihop.

ITAR-TASS

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya bilderna på Putins flickvän visar sanningen

Sedan Rysslands invasion av Ukraina har det ryktats om att Alina Kabajeva och barnen gömt sig i en lyxig fjällstuga i Schweiz. För tio dagar sedan sågs hon dock i Moskva för första gången på fyra månader, rapporterar The Sun.

Under en gymnastikfestival, som är döpt efter Alina Kabajeva, dök den forna elitgymnasten plötsligt upp på sociala medier. Ekaterina Sirotina, tränaren för ryska juniorlandslag i rytmisk gymnastik, skrev på Instagram:

”Första repetitionsdagen av Festival of Alina Kabaeva. Det är väldigt häftigt att fördjupa sig i en mycket speciell kreativ atmosfär av detta evenemang igen”.

Här dyker Putins älskarinna upp för första gången sedan kriget

Klarade sig undan sanktioner

Alina Kabajeva har tidigare haft titeln som ”Rysslands vigaste kvinna”. Under festivalen höll hon ett tal, där den proryska Z-symbolen syntes i bakgrunden, hon har beskrivits som en viktig person i Vladimir Putins propaganda.

Enligt amerikanska finansdepartementet fanns det långtgående planer att sanktionera OS-gymnasten efter misstankar om att hon gömde undan stora delar av Putins förmögenhet, men beslutet stoppades i sista sekund.

Vladimir Putin kommer inom kort genomgå en canceroperation, rapporterar Daily Mail. Under tiden kommer säkerhetschefen Nikolaj Patrusjev ta över makten i landet.

Vladimir Putin

Vladimir Putin ska enligt uppgifter snart genomgå en canceroperation.

SPUTNIK

LÄS OCKSÅ: Vladimir Putin ska ha besökt cancerläkare 35 gånger

LÄS OCKSÅ: Putins hälsa kraftigt ifrågasatt – nya bilden väcker frågor

Foto: ITAR-TASS, Instagram, SPUTNIK

SENASTE NYTT!