Barnens äckliga överraskning i brevet från mormor: ”Galet konstigt”

Familjen Eastleys tre barn och det konstiga paketet från deras mormor

FOTO: Instagram

Andrea och hennes tre barn fick sig en kuslig överraskning när de öppnade ett paket från sin mormor i Australien.
Det var inte fyllt av Australiska godsaker som de brukar få inför jul – utan någonting betydligt mer udda.
"Det är galet konstigt”, skriver en bland kommentarerna till den virala videon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mardröms-jul – Grinchen tar barnen julklappar
0:38

Efter reklamen: Mardröms-jul – Grinchen tar barnen julklappar

(0:38)

Slå på ljud

Ibland kan brev komma på villovägar när det skickas över halva jordklotet – och ibland kan det tydligen helt ändra innehåll helt och hållet. Det sistnämnda hände familjen Eastley i Alaska i USA.

Andrea Eastley kommer från Australien och inför varje jul brukar hon och hennes familj få ett paket med australiska godsaker från sin mamma i Australien. Men när familjen fick årets paket innehöll det någonting helt annat än godsaker – snarare äckelsaker.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Godsaker från Australien

Vad familjen förväntade sig...

FOTO: Instagram

Innehöll djurkranium och död fisk

I paketet fanns bland annat en skalle som ser ut att ha tillhört ett litet djur. Det var också en död fisk insvept i plast och en tygbit med konstiga symboler på.

När familjen kontaktade mormodern i Australien försäkrade hon dem om att hon hade skickat godsaker som vanligt. Men någonstans på sin resa över halva jordklotet har godsakerna kommit bort och ersatts med de konstiga föremålen.

Kraniet i paketet

...vad familjen fick.

FOTO: Instagram

"Superexalterad över att öppna paketet vi har väntat på från nana, med pepparkakor och klubbor, för att hitta detta”, skriver Andrea på familjens Instagram vilket har fått flera kommentarer såsom ”Läskigt” och ”Det är galet konstigt”.

Den döda fisken i paketet

Den döda fisken i paketet

FOTO: Instagram
Andrea Eastleys tre barn framför det öppnade paketet.

Andrea Eastleys tre barn blev chockade av innehållet i paketet.

FOTO: Instagram

Familjens misstanke: ”Fel”

Händelsen har blivit omskriven i flera medier men trots uppståndelsen är det fortfarande oklart vad som har hänt. Australiska SBS News har kontaktat australiska posten för att fråga hur detta kunde ske. Men de kunde bara se att paketet kom till USA i oktober, nästan två månader innan det levererades till familjen. Andrea har även mejlat amerikanska posten om händelsen och ska ta med sakerna till ett postkontor efter julhelgen för att reda ut vad som kan ha hänt.

Familjen misstänker dock att det har blivit fel när paketet troligtvis har öppnats för kontroll vilket görs ibland hos den amerikanska posten.

– Vi tror att paketet hade öppnats av tullen för att inspektera, och de har lagt tillbaka fel saker i det," säger Andrea till SBS News.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN