Arthur gifte sig med 9 kvinnor – vill ha 2 fruar till: ”Äkta kärlek”

Arthur O Urso nöjer sig sällan.
Han har i dagsläget nio fruar – men det räcker inte.
Nu vill han gifta sig med ytterligare två och ha barn med alla sina fruar.
– Vi vill dela allt, säger Arthur enligt Daily Star.
0:55

Efter reklamen: Meja och William reder ut kärlekstrubbel

(0:55)

Slå på ljud

Arthur O Urso är en brasiliansk modell som förra året skapade stora rubriker när han visade upp sitt giftermål mellan sig själv och sina nio fruar. Modellen genomförde sitt giftermål i det katolska landet för att fira ”rätten till fri kärlek” och för att ”protestera mot monogami”.

Under stor pompa och ståt i en kyrka i São Paulo gifte sig Arthur O Urso med sina nio kvinnor. Alla iklädda varsina bröllopsklänningar fick de alla lova sin trofasthet till Arthur O Urso. Hur bröllopsnatten sen gick är detaljer som inte släppts.

Så levde Putins hemliga 19-åriga dotter lyxliv efter affären: ”Skyldig”

Men en ledtråd kanske har kommit. För nu rapporterar den brittiska tabloiden Daily Star att Arthur O Urso är redo att utöka sin stora familj. På fler sätt en ett.

Arthur O Urso gifte sig med nio kvinnor.

Foto: INSTAGRAM

Arthurs bakslag efter giftermålet – skilsmässa

För tyvärr har modellen och en av de nio fruarna hamnat i trångmål. Agatha vill nämligen skiljas från den hunkige, men inte så ensamma, Arthur.

Hon är nämligen inte längre intresserad av polyamorös relation. Något som Arthur O Urso sörjer djupt. På ett av sina sociala mediekonton berättar modellen om chocken kring skilsmässan.

– Hon ville ha mig helt för sig själv. Det fungerade ju givetvis inte. Vi måste alla dela i den här relationen, säger Arthur.

Agatha vill skilja sig från Arthur.

Får in 55 000 i månaden – på erotik

Arthur får sin huvudsakliga inkomst från det erotiska plattformen Onlyfans. Omkring 55 000 kronor i månaden ska modellen dra in, enligt egen uppgift.

– Jag blev väldigt sorgsen när jag hörde att hon ville skiljas. Jag blev dessutom väldigt förvånad över hennes anledning, berättar Arthur, enligt Daily Star.

28-åriga kvinnans fasansfulla upptäckt: ”Tumören hade tänder”

– Hon sa att hon saknade att leva monogamt. Jag och mina andra fruar kände att hennes attityd inför äktenskapet var dåligt. Hon ville åt äventyret, inte känslorna, säger Arthur.

”Jag blev väldigt sorgsen när jag hörde att hon ville skiljas”, berättar Arthur.

Foto: INSTAGRAM

Arthurs sug efter fler kvinnor – har en dröm

I dag har Arthur och Agatha skilt sig. Men det har inte stoppat Arthur sug efter kvinnor.

– Jag har en dröm. Jag har alltid önskat mig 10 fruar. För tillfället har jag endast en dotter. Men jag vill ha ett barn med alla mina fruar. Äkta kärlek är är att känna samma för alla, berättar den brasilianska modellen.

LÄS OCKSÅ: Ziona Chana var pappa till världens största familj – fick 127 barn

LÄS OCKSÅ: 38-åriga Marys pappa har varit gift 27 gånger – har 150 syskon

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!