45-årige Ari Nagel har nästan 100 barn – nu vill han ha ännu fler

45-årige Ari Nagel har nästan 100 barn – nu vill han ha ännu fler

Han kallas för ”The Sperminator”.
45-årige Ari Nagels sperma är bland USA:s mest eftertraktade. Hundratals kvinnor vill åt mannens sädesvätska, berättar han för New York Post.
– Jag gör allt jag kan för att hjälpa till, säger Ari Nagel.
32-åriga Alex dog – då tog flickvännen hans sperma och blev gravid
Slå på ljud

2016 blev Ari Nagel, 45, uppmärksammad för sina generösa donationer. Mannen från USA hade redan då legat i. Han hade då 22 barn men 18 olika kvinnor. Men efter att New York Post uppmärksammat spermahunken – började förfrågningarna från kvinnor regna in till honom i hundratals, skriver New York Post.

Tidningen mötte Ari Nagel, som av tidningen kallas ”The Sperminator” i Brooklyn, New York, där 45-åringen bor. De träffar honom precis efter ett avslutat jobb – inne på den manliga toaletten.

– Alltid bättre när det är färskt, säger Ari Nagel förnöjt till tidningen.

Står högt i kurs bland kvinnor

Ari Nagel sperma står högt i kurs hon ånga kvinnor. Han är 1,90 lång, professor i mattematik, ser enligt uppgift bra ut – och tar inte betalt för sitt arbete. Han har i dag hjälp hundratals kvinnor med att få barn. Han donerar nämligen sin sperma gratis, något som inte är vanligt i USA.

I dag närmar han sig att vara pappa till 100 barn – och han siktar på fler.

– Jag gör allt jag kan för att hjälpa till, säger 45-årige donatorn till New York Post.

Den virile 45-åringen säger till kvällstidningen att han aldrig nekat en enda kvinna någonsin. Han har dessutom många intressenter – av olika sorter. Kvinnorna kan vara allt ifrån nyskilda, till att vara i ett seriöst förhållande, lesbiska. Det finns helt enkelt många anledningar till att söka ”The Sperminators” hjälp.

– Han är en fullkomlig välsignelse. Han gör allt jobb helt pro bono, säger Shelia Killian, 47. Till vardags arbetar hon i Charlotte, New York som vårdnadsarbtare. Hon är en av dem som tagit mot Ari Nagels sperma.

”Vi har inte pengar för att betala en spermadonator”

– Vi lever knapert Vi har precis tillräckligt med pengar så vi klarar oss. Vi har inte pengar för att betala en spermadonator, säger Sukeema, 40, som hoppas att bli gravid med ”The Sperminator”.

– Han är villig att göra det gratis. Det är helt otroligt, säger Patrice Anthony, en 31-årig sjuksköterska från New Orleans. Hon berättar för New York Post att hennes lust att skaffa barn skrämmer iväg potentiella partners.

– Grabbarna springer så fort de hör att jag vill bli på smällen, säger 31-åringen.

En räddare i nöden – för dem med barnlängtan

Mångas barnlängtan har räddats av Ari Nagel och hans stora vällust. Sjuksköterskan Lisa, 36, berättar för New York Post att hon nyligen blev dumpad av sin pojkvän, som hon varit tillsammans med i 10 år. Istället valde han att skaffa barn med en annan kvinna. Då bestämde hon sig för att kontakta Ari ”The Sperminator” Nagel.

– Jag trodde verkligen vi skulle ha barn tillsammans. Jag var helt inställd på det, berättar Lisa om sitt ex. Hon bestämde sig efter den spruckna relationen att ta saken i egna händer.

– Han är smart och snygg. Hur kan man inte vilja ha hans barn? frågar sig Lisa.

Trots att ingen av kvinnorna någonsin träffat Ari Nagel i egen person är de säkra på att de gjort rätt – även om han i dag är förhållandevis känd, berättar kvinnorna för tidningen.

LÄS OCKSÅ: 49-åriga Joe har 150 barn – har legat med 200 kvinnor

LÄS OCKSÅ: Amandas svåra chock efter snuskiga upptäckten bakom sonens säng

Foto: INSTAGRAM.COM/CUTEPROFESSORE

FRÅN FÖRSTASIDAN