dejting

Annika auktionerades ut av kollegorna – utan hennes vetskap

En dejt med komikern Annika såldes för 40 000 i en auktion.

FOTO: Instagram
Annika, 23, såldes ut till högstbjudande.
Det visade sig att hennes kollegor hade auktionerat ut en dejt med henne utan att tala om det för henne.
– Det vore hysteriskt löjligt om det är så här jag skulle hitta den stora kärleken, säger hon till norska VG.
Nils van der Poel tackade nej till kungen
0:25

Efter reklamen: Nils van der Poel tackade nej till kungen

(0:25)

Slå på ljud

Den norska komikern Annika Momrak är frontfigur i humorgruppen 4ETG. Frågan är hur pass omtyckt hon är av sina kollegor?

I den årliga TV-aksjonen samlas det in pengar till välgörande ändamål. Sedan starten 1974 har mer än 10 miljarder kronor skramlats ihop, vilket innebär att det norska tv-programmet räknas som världens största insamlingskampanj. Under söndagen slog aktionen nytt rekord då 283 miljoner kronor samlades in.

Allt gott än så länge för Annika. Sen kom chockbeskedet!

”Sjuk jävel”

Det visade sig att hennes ”kompisar” i humorgruppen hade auktionerat ut en dejt med Annika till högstbjudande – utan att hon visste om det.

– Vad är det för sjuk jävel som har bjudit 20 000?, sa Annika när hon fick reda på auktionens existens.

Tydligen har 23-åringen ofta klagat över att folk hör av sig till henne på sociala medier och ber om en dejt. De andra medlemmarna i humorgruppen ansåg att de gjorde henne en tjänst.

Vi vet att Annika letar efter någon som är snäll och rolig, men vi accepterar vad som helst så länge du betalar tillräckligt. Alla åldrar och kön är välkomna”, gick det att läsa i auktionstexten.

96 lagda bud

Uppenbarligen var det många som nappade på förslaget. VG skriver att 20 stycken budgivare kom med sammanlagt 96 olika bud. Det vinnande budet låg på drygt 40 000 kronor.

Vem det är som har vunnit budgivningen har hon ingen aning om. Varken kön eller ålder på personen.

– Det vore hysteriskt löjligt om det är så här jag skulle hitta den stora kärleken. Inte för att jag går in i det här med den inställningen, men jag är öppen för att allt kan hända, säger hon.

VG: Vad är det värsta som kan hända?

– Att jag blir mördad. Det kan ju vara ett ordentligt creep. Men det kan också vara en helt okej person. Jag gillar att möta världen med tillit och det hade ju varit väldigt kul om vi kunde ha en trevlig kväll tillsammans, säger Annika Momrak.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN