Anna kom på mannen med att filma henne intimt i smyg – oväntade draget

Anna Clara Rios och den smygfilmande mannen till höger.

FOTO: Youtube
Anna kom på en man med att filma henne på ett väldigt intimt ställe medan hon sov under en flygning.
Då konfronterade hon mannen och filmade honom.
– Jag kände mig väldigt sårbar och osäker, säger hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Flygplan kraschar in i bro – bilkameran fångar ögonblicket
0:23

Efter reklamen: Flygplan kraschar in i bro – bilkameran fångar ögonblicket

(0:23)

Slå på ljud

När den brasilianska influencern Anna Clara Rios skulle flyga hem efter ett jobbuppdrag i São Paulo tog flygningen en oväntad vändning när en medpassagerare filmade henne.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

”Kände mig väldigt sårbar och osäker”

Det var några av flygvärdinnorna som berättade för Anna att mannen hade filmat henne medan hon sov och först trodde Anna att mannen hade filmat henne för att hon var känd. Men sedan förtydligade flygvärdinnorna att mannen hade filmat upp under Annas kjol. Detta gjorde Anna både förbannad och ledsen och hon bestämde sig för att konfrontera mannen.

– Jag kände mig väldigt sårbar och osäker så jag sa till flygvärdinnan att jag skulle konfrontera honom eftersom jag ville att han skulle ta bort bilderna från sin mobiltelefon.

Hade skickat bilderna till en kompis

När Anna konfronterade mannen visade det sig att han hade skickat bilderna till en kompis på Whatsup.

– Jag gick till honom och sa att han hade inkräktat på min integritet. Jag sa att det inte var rätt, att jag kunde vara hans mamma, syster eller dotter, säger Anna i en video inspelad på flygplanet som har blivit viral.

Annas röst bryts flera gånger i videon och hon får tårar i ögonen. I bakgrunden syns den smygfilmande mannen som nonchalant sitter och tittar i sin telefon och ignorerar Anna.

Vid konfrontationen tog Anna en skärmdump på mannens meddelande på Whatsup och vidarebefordrade det till myndigheterna. Även polisen kontaktades och på videon syns även att en polis sitter och pratar med mannen på flygplanet – innan hans förs bort från flyget till passagerarnas applåder.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN