Modellen Anna var sekunder från döden – efter det populära ingreppet

Anna Vakili.

Anna berättar om den förfärliga upplevelsen i Turkiet.

Foto: INSTAGRAM
Att vara fåfäng kan vara farligt.
Det vet influencern och modellen Anna Vakili, som under en plastikoperation där hon skulle förstora rumpan, höll på att dö på kuppen.
”Blodet forsade överallt”, skriver hon själv i The Sun.
0:24

Efter reklamen: Förlorar After Eight-utmaningen på grund av botox: "jag ser hemsk ut”

(0:24)

Tillsammans med sin syster åkte influencern Anna Vakili, 31, till Turkiet. Systrarna, som är från Storbritannien, åkte till Turkiet likt många andra, för att plastikoperera sig.

Anna och systern Mandi ville skaffa sig var sin så kallad Brazilian Butt Lift, eller BBL. Operationen innebär att fett från andra delar av kroppen används för att fylla ut rumpan med.

Systrarna reste till Turkiet 2018 eftersom det var billigare att operera sig där, än hemma i Storbritannien.

Opererade sig billigt i Turkiet.

Foto: INSTAGRAM

Tre gånger billigare i Turkiet

Men systrarnas resan skulle sluta i katastrof. I The Sun berättar Anna om hur hon höll på att dö i Turiket – allt för en större rumpa.

Hemma i Storbritannien kostar en BBL-operation närmare 100 000 kronor. I Turkiet? Endast en tredjedel, omkring 35 000 kronor. Systrarna fann erbjudandet oemotståndligt och satte sig på ett flyg mot Istanbul.

Kvinnan blev en man – nu ångrar hon sig: ”Vad tänkte läkarna?”

Snart låg båda systrarna under kniven på operationsbordet. Men något gick väldigt fel. Systern Mandi började gallskrika och hela hennes kropp började skaka efter operationen.

Sedan var det Annas tur att lägga sig under kniven.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

BBL-operationen gick väldigt fel – och blodet forsade efteråt.

Foto: INSTAGRAM

”Blodet forsade”

Efter operationen hamnade båda systrarna i varsitt hotellrum. Men kroppen hade reagerat starkt och negativt på BBL-operationen. Systrarna kräktes hela första natten, skriver Anna The Sun.

”Språket gjorde det svårare att kommunicera med vårdpersonalen. Sen blev vi lämnade. När vi skulle ta oss tillbaka till hotellet visste vi inte om vi skulle klara oss”, skriver Anna Vakili i The Sun.

Thomas, 17, mördade flickvännen och åkte till skolan: ”Såg ut som...”

Trots att Anna tyckte det lät märkligt, så hade läkarna sagt att det gick bra att ta bort bandagen från operation för att duscha. När Anna opererat sig i London har hon fått motsatt besked om bandagen. Men när Anna klev in i badrummet skulle det inte enbart forsa vatten.

Från hennes operationssår började det forsa blod.

”Blodet forsade överallt. Det kändes som att jag skulle svimma och jag kollapsade på badrumsgolvet”, skriver Anna i The Sun.

Virades in i handuk

För att få stopp på blödningen virade Annas syster Mandi in henne i en handduk. Systern lyfte henne från badrumsgolvet till sängen. Anna beskriver att rummet efteråt såg ut som en ”blodig brottsplats”.

I sin artikel berättar Anna att kliniken i Turkiet inte erbjöd någon eftervård och att systrarna var lämnade att ta hand om sig själva. Tillslut gick svullnaden ner efter BBL-operationen. Men båda systrarna har fula operationsärr kvar, berättar Anna.

LÄS OCKSÅ: 7-åriga pojken hittades död – mamman rökte heroin med hans inhalator

LÄS OCKSÅ: Småbarnsmamman Mira blåst av vännen – kollapsar av sorg

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!