Angie blev gravid som 15-åring – tvingas försvara sig efter allt hat

Angie

Angie blev mamma som 15-åring.
Nu tvingas hon försvara sig mot allt hat.
0:33

Efter reklamen: Höggravida mamman ”Kan få min mage försvinna”

(0:33)

Slå på ljud

De flesta 15-åringar brukar tänka på prov, sommarlov och häng med kompisar. För Angie blev det en något annorlunda verklighet. Hon blev gravid tidigt i livet och när hon var 15 år gammal hade hon fött sitt första barn.

Tillsammans med maken Jordan, som hon träffade i high school, började ett liv som unga föräldrar – och nu fyra år senare väntar de sitt tredje barn ihop. Man kan med säkerhet säga att livet som småbarnsförälder är i full gång.

Angie med sitt barn

Angie fick sitt första barn när hon var 15 år gammal. Fyra år senare väntar hon sitt tredje.

Youtube

Mammans fina stöd – under tuffa tiden

Paret har dessutom startat en egen youtubekanal där de berättar öppet om föräldraskapet. Som för många andra unga kom det med vissa utmaningar.

Angie och Jordan hade bara varit tillsammans i fyra månader när hon blev gravid. De senaste åren har hennes mamma dragit ett stort lass och hjälpt Angie och Jordan med att uppfostra barnen.

Jordan och Angie

Jordan och Angie.

Youtube

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Försvaret efter allt hat: ”Mer sårbarhet”

Efter det första barnets födsel började Jordan och Angie försöka skaffa fler barn. Dessvärre drabbades hon flera gånger av missfall, innan det till slut gick vägen och de välkomnade sitt andra barn.

Enligt Angie har hon blivit hårt ifrågasatt de senaste åren och hon har tvingats försvara sig mot allt hat. Nu när hon och maken startat en youtubekanal är hon medveten om att kritiken kommer öka.

– Nu när Youtube är en stor del av vårt liv kommer det innebära mer öppenhet och att man blir mer sårbar, säger hon i ett klipp, enligt The Sun.

Angie

Angie väntar sitt tredje barn.

Youtube

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!