Amy Börjesson, 20, hade intim stund med pojkvännen – tills polisen kom

Exklusivt

20-åringarna hade intim stund tillsammans – tills polisen kom.

Foto: PRIVAT
Unga paret skulle ha en intim stund i sänghalmen – med handklovar.
Men plötsligt brakar polisen in lägenheten i Skåne.
– Jag blev livrädd, helt livrädd, säger Amy Börjesson till Hänt.

Amy Börjesson, 20, bor i Skåne tillsammans med sin sambo och pluggar. Till vardags arbetar hon även med hästar. Ett vanligt liv, i en vanlig stad – men den 20-åriga Amy Börjesson har en historia om en speciell händelse i sänghalmen utöver det vanliga.

Allt började med att paret, Amy och hennes 20-åriga sambo Albin, hade myskväll hemma under lördagskvällen. Kvällen till ära var även Amys syster över – och de bestämde sig för att öppna en flaska vin, eller två.

– Vi satt hemma, jag och min sambo. Vi drack lite vin och hade det väldigt mysigt. Min lillasyster var här med några andra vänner. Vi drack vin och hade en väldigt trevlig kväll.

Amy Börjesson, 20, bor tillsammans med sin pojkvän och sambo i Skåne. Till vardags pluggar hon och håller på med hästar.

Olivia, 26, tappade håret och dumpades – sorgliga anledningen

Myskväll slutade med folk i – och med – handbojor

En trevlig lördagskväll som vilken annan – men det skulle bli en natt paret sent skulle glömma. Allt eftersom klockan tickcade på, lämnade gästerna. Efter midnatt hade alla gäster, inklusive lillasyster lämnat bostaden.

– Vi blev alla ganska fulla. Men de flesta gick hem vid ettiden. Jag och min sambo hade det ganska tråkigt då, så bestämde vi oss för att sex istället. Vi är ju ett ungt par, liksom, berättar Amy själv om händelsen för Hänt.

Pojkvännen och sambon Albin, 20 år.

Foto: PRIVAT

Amy Börjesson, 20 år.

Foto: PRIVAT

Har en intim stund tillsammans – tänker inte på grannarna

Paret börjar rulla runt i sänghalmen – högljutt. 20-åringen berättar att alkoholen kan ha påverkat ljudnivån.

– Vi var ganska fulla. Så vi tänkte nog inte där och då på hur högljudda vi var har varit, säger Amy Börjesson.

Amy Börjesson laddade upp ett klipp på TikTok, där hon också delar med sig av sin märkliga historia. I klippet skriver hon akten i sänghalmen involverade bland annat handklovar.

– Vi skrattade högljutt. Vi kan ha ropat ut ord som ”stopp”, ”nej” och ”sluta”, under tiden, helt utan att tänka på grannarna. Vi var väldigt fulla. Vi tänkte inte på hur högljudda vi var.

Plötsligt bankar det på parets dörr

Men plötsligt skulle en objuden gäst tränga sig på parets intima stund.

– Klockan var omrking två när det knackade på dörren. Jag sa till min sambo Albin: ”Du öppnar inte dörren!”.

– Det knackade igen. Då gick Albin fram och kollade i kikhålet i dörren. ”Det är polisen!”, säger han då. ”Du öppnar inte, jag ligger ju här”, svarade jag.

Men vi öppnade ju tillslut, av respekt för polisen. Albin tog på sin morgonrock och drog täcket över mig innan han öppnade ytterdörren.

Utanför dörren stod fyra poliser. Med en polishund i sällskap.

– Polisen frågade allvarligt: ”Vad händer här?”

Efter dödsolyckan – nu kan du få böter när parkerar din elsparkcykel fel

Polisen går in i lägenheten – paret får förklara sig

Polisen går snabbt in i lägenheten. Eftersom Amy Börjesson för tillfället befinner sig något utsatt i sovrummet, ber sambon Albin polisen att inte gå in i där. Något som får polisen att bli än mer misstänksamma mot Albin.

Polisen delar upp paret – och pratar med dem var för sig. Men efter mycket om och men lyckas Amy Börjesson och pojkvännen Albin att förklara sin prekära situation för de fyra poliserna. De hade helt enkelt varit lite väl högljudda i sänghalmen.

– Allt var så himla pinsamt. Efter ett tag fick vi dem att inse att det inte var någon fara. Jag såg till och med att polisen flinade till.

– Polisen frågade mig hur jag mådde, om de kunde prata med mig själv. Jag var så himla nervös, jag tror jag fick polisen än mer misstänksamma. De frågade om jag ”verkligen var okej?” och det var jag ju verkligen, säger Amy.

”Jag var livrädd, verkligen livrädd”, berättar Amy Börjesson när polisen avbröt parets intima, men högljudda, stund.

Foto: Lars Brundin/Sydsvenskan/TT

”Jag blev livrädd” – fått nästan 800 000 visningar

Hur var känslan när polisen kliver rakt in i lägenheten?

– Jag blev livrädd, verkligen livrädd. Jag tänkte bara ”vad fan är det här?”. Det är verkligen de sjukaste jag varit med om, berättar Amy Börjesson för Hänt.

20-åringen har på TikTok delat med sig av sin intima stund, som slutade med en polisiär insats. Klippet på videoplattformen har i dag över 790 000 visningar och gett många reaktioner.

”VILL VETA ALLT”, skriver en användare i kommentarsfältet.

”Hur händer ens nått sånt här”, frågar sig en annan.

”Tagen på bar gärning skulle man kunna säga”, skriver en trejde.

LÄS OCKSÅ: Sophie får orgasm när hon tränar – tappat 38 kilo: ”Extra motivation”

LÄS OCKSÅ: Journalisten hade sex med radio-mikrofonen påsatt

Foto: PRIVAT, TT

SENASTE NYTT!