28-åriga Amy blev gravid trots p-piller – då kom STORA chocken

28-åriga Amy blev gravid trots p-piller – då kom STORA chocken

Amy, 28, blev väldigt förvånad när hon upptäckte att hon var gravid. Hon hade tagit sina p-piller, precis som hon skulle.
Men överraskningen var att visa sig vara tre gånger så stor.
Kajsa, 29, har två livmödrar – blev dubbelgravid
Slå på ljud

Det kom som en överraskning för brittiska Amy Maxey, 28 när hon upptäckte att hon var gravid. För Amy hade – enligt hennes egna ord – kommit ihåg att ta sina p-piller. Varje dag, skriver danska Se og Hør.

Chocken blev dessutom inte mindre när Amy upptäckte att hon väntade inte bara ett barn, inte bara två – utan tre stycken bebisar samtidigt.

För brittiska Daily Mail berättar 28-åriga Amy Maxey från Northamptonshire, i England, att hon bestämde sig för att ta ett graviditetstest efter att hon började känna sig både trött och sjuk.

Hon sov hela 12 till 14 timmar om dagen. Något stod helt enkelt inte rätt till.

Tog p-piller varje dag – visade sig vara gravid. Och inte bara det, utan gravid med trillingar.

Tagit sitt p-piller – varje dag

Den unga kvinnan blev väldigt förvånad när provet visade sig vara positiv. För hon hade – enligt egen utsago – varit väldigt noggrann med sina p-piller, som hon tog varje dag.

Men testet var inte enbart positivt – det var extremt positivt. Efter en undersökning hos barnmorskor visade sig att hon verkligen var gravid, men med trillingar,

Nyheten gjorde henne förstås väldigt chokcad.

– Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag var nästan som "Vad i helvete, det är vansinnigt", säger den blivande mamman till brittiska Daily Mail.

– Jag var så klart väldigt orolig och chockad på samma gång. Det är det bästa sättet att beskriva det, fortsätter Amy berätta för tidningen.

Blir ensamstående trebarnsmamma

Pappan blir inte en del av bebisarnas uppväxt och liv, berättar hon. Istället vill Amy, som bor med sin syster, uppfostra barnen ensam. Hon kommer även ta hjälp av sin styvmamma, som får ta hand om de små liven när Amy är på jobbet.

När Daily Mail intervjuade Amy var hon i vecka 26 i gravidteten.

– De kommande två veckorna är lite kritiska, för från vecka 28 kan barnen faktiskt komma när de vill. Så just nu tar jag hand om mig själv och ser till att få så mycket vila som möjligt.

I dag har Amy fått sina trillingar. Hon mår bra – och barnen med. På instagramprofilen @singlemumoftriplets kan man följa mamma och barnen.

LÄS OCKSÅ: Nydia upptäckte att hon var gravid sjätte månaden – höll det hemligt

LÄS OCKSÅ: 46-åriga mamman steriliserade sig – blev gravid: ”Jag visste inte”

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN