Amber Castle, 21, drömmer om att få en son – bara fått döttrar

Amber Castle, 21, drömmer om att få en son – bara fått döttrar

Tänker lägga ut 136 000 kronor på att få en pojke.

Foto: TIKTOK
21-åriga kvinnan har alltid velat ha en son.
Men efter att fått tre döttrar är Amber Castle nu redo att gå extremt långt för att säkerställa att hennes nästa barn blir en pojke.
– Jag kan inte föreställa mig att gå igenom livet utan en son. Det är något jag drömt om sedan jag var barn, säger hon till The Mirror.

Amber Castle, 21, från USA berättar för The Mirror att hon älskar sina döttrar. Men 21-åringen har alltid drömt ha en son. När hon blev gravid för tredje gången men en dotter, så grät hon ”i veckor”.

Nu tar Amber Castle till extrema åtgärder för att säkerställa könet på sitt fjärde barn – och det kommer kosta henne.

Amber Castle: ”Fick samma kön på barnen”

Till vardags är 21-åringen en hemmafru, influenser och bor delstaten New York tillsammans med pojkvännen Skilar Ryan, 20. Nu har hon lagt ut 15 000 dollar, omkring 136 000 kronor, på IVF – för att kunna bestämma könet på sitt nästa barn.

– Jag har alltid sett mig själv med ett, eller två barn. Men när vi hela tiden fick samma kön på barnen, så försökte vi igen och igen.

”Jag kan inte föreställa mig att gå igenom livet utan en son”, säger Amber Castle. Hon har fått flera döttrar – men är nu redo att gå extremt långt för att säkerställa att hennes nästa barn kommer vara en son.

Foto: TIKTOK

– Jag kan inte föreställa mig att gå igenom livet utan en son. Det är något jag drömt om sedan jag var barn, säger Amber Castle till The Mirror.

Men trots Amber Castle starka vilja att få en pojke, så har hennes resa inte varit lätt. Hennes första försök vid fertilitetskliniken, som utlovade att säkerställa att hon fick en son, slutade i missfall. Men Amber Castle är fast besluten om att genomföra sin livslånga dröm – att bli med barn med ett speciellt kön.

– Trots att jag upplevt en tung förlust, trots att jag vet hur smärtsam processen är, trots att man önskar att något sådant aldrig ska hände en, så kommer vi fortsätta med IVF, säger den unga mamman.

Träffades när de var 16 – blev med barn

Amber Castle, 21, och pojkvännen Skilar Ryan, 20, träffades när de båda var 16 år gamla i högstadiet. De blev genast kära – och blev snart med barn. Något parets föräldrar inte alls gillade.

– Jag beskrivs ofta som en ganska ”gammal själ”, förklarar Amber Castle, 21.

Föräldrarna uppmuntrade till och att det 16-åriga paret skulle avsluta gravidteten i förtid. Men det köpte inte det unga paret. Amber och Skilar bestämde sig för att behålla barnet – och fler skulle det bli. Bara inte någon pojke.

Sedan ramlade barnen in i parets liv som på rad. Första barnet kom 2017, lilla Jaylee Nevaeh Ryan. Sedan i april 2020 kom parets andra barn, Brooklynn Mae Ryan. I februari i år blev Amber Castle gravid för tredje gången – men då fick hon det tragiska missfallet.

Amber Castle ville inte kolla upp könet på sin senaste graviditet – då hon visste att hon kunde bli upprörd. Men efter att ha pratat med ett medium, som berättade att hon var gravid en son, så gjorde hon ett blodprov. Något Amber Castle nu ångrar.

Foto: TIKTOK

Blev gravida igen – kollade inte upp könet

Men paret blev återigen gravida – och skulle snart få sitt tredje barn. När de först fick nyheten blev blev de överlyckliga.

– När vi fick reda på att jag blev gravid igen, så bestämde vi oss för att hemlighålla könet, för jag ville inte bli upprörd, berättar mamman. Men sen kom hon på andra tankar.

– Men jag blev mer och mer övertygad om att jag var gravid med en pojke. Jag betalade till och med för ett medium att spå mig, som sa att jag var gravid med en pojke, säger mamman.

– Vi tog ett blodprov. Och resultatet visade att det ännu en gång var en flicka. Jag började gråta. Jag grät i veckor. Jag var så hemskt upprörd, berättar Amber Castle för The Mirror.

– Jag tvingade till och med dem att göra ett nytt ultraljudtest. Jag hade läst historier om hur kön ibland blev fel. Men när det väl var dags för förlossningen så blev det ännu en dotter, berättar mamman.

”Spelar väldigt stor roll i varför jag verkligen vill ha en son”

Den 30 oktober i år välkomnade paret dottern River Souline Ryan till världen. Men paret är mer bestämda än någonsin att se till att det nästa gång blir en pojke.

Nu gör sig det 21-åriga paret redo att lägga ut tiotusentals kronor på IVF – där man kan bestämma kön.

– Jag har aldrig velat bara ha döttrar. Jag kommer från en familj med nästan bara systrar. Vi var fem systrar och två bröder. Jag tror detta spelar väldigt stor roll i varför jag verkligen vill ha en son, säger Amber Castle till The Mirror.

LÄS OCKSÅ: Kate och Adrian var barnlösa – plötsligt fick de ett oväntat samtal

LÄS OCKSÅ: Adriana Lliescu födde barn när hon var 66 år – så lever hon i dag

Foto: TIKTOK

FRÅN FÖRSTASIDAN