Tiobarnsmamman Alexis hade bara pojkar – tills hon fick lilla Cameron

Tiobarnsmamman Alexis hade bara pojkar – tills hon fick lilla Cameron

Foto: INSTAGRAM
39-åriga mamman Alexis Brett har fött tio barn – alla pojkar.
Men vid den elfte förlossningen fick hon äntligen en dotter.
– Jag var helt förberedd på att höra att det skulle bli en pojke till. Men när vi fick reda på det, så höll jag på att tappa ansiktet, säger mamman till The Mirror.
Styvmammans känslomässiga tal till styvsonen under bröllopet
Slå på ljud

Mamman Alexis Brett, 39, har tillsammans med sin make David, 44, fått elva barn. Alla de tio första barnen var pojkar – men den elfte gången gillt smällde det. Alexis och David fick sig sin första dotter.

Paret som bor i Skottland, beskriver att de ”dansade på moln” när de fick höra nyheten första gången om att de väntade en dotter.

Döpte dottern Cameron

– Jag blev chockad, men glad. Nu är hon här hos oss, det är en fantastisk känsla, säger den 39-åriga mamman. Dottern döpte de till Cameron. Hon har tio bröder i åldrarna 2 till 17. Paret beskriver att det mindre fotbollslaget till bröder tog nyheten om systerns ankomst med stor glädje – och ro.

– De har hjälpt till med att passa och mata henne. De har försökt tassa runt hemma så de inte väcker henne, berättar pappa David för The Mirror.”Alla mina pojkar är speciella för mig”

Mamma Alexis berättar för The Mirror att hon skulle blivit glad även om det elfte barnet skulle blivit en pojke.

– Alla mina pojkar är speciella för mig, säger hon enligt tidningen.

Men att anledningen till att paret har så många barn var inte att de hoppades på en dotter, menar mamman

– Vi får alltid frågor om vi hade så många barn eftersom vi hoppades på den ”svårfångade” tjejen. Jag kan ärligt svara ”nej”. Cameron var inte planerad, men jag var glad ändå, sa mamma Alexis.

Men nu är det barn-stopp

Hemmalivet med elva barn fixar mamma Alexis galant. Men hon berättar att hon hatar röra – och att det är mycket jobb. Hon gör hela 49 stycken tvättar varje vecka – och dammsuger varje dag. De berättar för tidningen att det nu är nog med barn.

– Vi kommer definitivt att stanna nu. Det ska inte bli fler. Det var förvisso vad vi sa förra gången … Men denna gången menar vi det verkligen, säger Alexis.

LÄS OCKSÅ: 10-barnsmamman Sonya fick äntligen sin dotter – dog 11 dagar senare

LÄS OCKSÅ: Sarah Humphrys, 41, trauma efter kejsarsnittet – magen ruttnade

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN