Alena Sankeys pojkvän var otrogen med hennes mamma och fick barn

Alena Sankey

Alena Sankeys pojkvän var otrogen med hennes mamma – och skaffade barn.
I flera klipp på Tiktok berättar hon om den fruktansvärda upptäckten.
”Min mamma låg med min pojkvän bakom ryggen på mig i åtta månader”, skriver hon.

Alena Sankey var 17 år, nykär och hade bara varit tillsammans med den 21-årige pojkvännen i en månad. De bodde hemma hos hennes föräldrar och pojkvännen hade som jobb att, tillsammans med hennes mamma, sköta disken.

En dag hörde Alena konstiga ljud från köket och bestämde sig för att se efter. Då såg hon pojkvännen och mamman kyssa varandra. Efteråt förnekade de båda att något opassande inträffat, hävdar hon i ett Tiktok-klipp, enligt The Sun.

I stället fick Alena höra att hon var galen och hittade på saker. Hon påstår att hon manipulerades till att ta medicin och intalade sig själv att hon var galen.

Alenas konfrontation – berättade allt

Flera månader gick och relationen mellan mamman och pojkvännen fortsatte. Först när Alena såg att mamman skickat ett kärleks-sms till pojkvännen, där hon skrev att han var ”hela hennes värld”, fick hon nog enligt henne själv.

Alena menar att hon konfronterade pojkvännen och mamman, sen körde hon till sin pappas arbetsplats och berättade allt.

Chloe blev mamma som 17-åring – ångrar sig 5 år senare

– Det krossar fortfarande mitt hjärta att behöva tänka på vad jag utsatte min pappa för. Han tog det dock förvånansvärt bra och var mest orolig för mig och min bror, säger Alena Sankey i ett Tiktok-klipp.

När de kom hem stod huset tomt.

– Min mamma hade inte bara packat sina väskor och dragit, hon hade även tagit vår familjehund och vår familjebil.

@alenasankey

Reply to @beckycunningham3 Like for PART 2✌🏼 #SlayItWithGeorge #toxicmom #fyp #mystory

♬ original sound - Alena Sankey

Alena: ”Skaffat barn och förlovat sig”

I flera klipp på Tiktok har Alena delat med sig av händelsen. Ett av klippen har setts över en miljon gånger och där beskriver hon kortfattat vad som hänt:

”Min mamma låg med min pojkvän bakom ryggen på mig i åtta månader. Det pågick fram tills dagen innan min 18-årsdag. Sen lämnade de oss och har sedan dess skaffat barn och förlovat sig. Nu har vi inte haft kontakt på fyra år”, skriver hon i klippet.

Alena Sankey säger att hon och familjen i dag kan skratta åt vad som hänt. Hon har ingen kontakt med sin mamma och har blockat henne på sociala medier.

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

LÄS OCKSÅ: Ebba Andersson om hetsiga bråket med Linn Svahn

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!