Influencermamman Abbie Herbert, 24, får massiv kritik – efter dotterns namn

TikTik-stjärnorna Josh and Abbie Herbert gifte sig 2019.
Nu har de fått sin första dotter tillsammans – men nu har dotterns namnval fått influencer-parets följare att gå i taket.

Josh Herbert, 31, och Abbie Herbert, 24, gifte sig i juli 2019. I år fick paret sitt första barn tillsammans – en liten dotter. Dottern vägde 2,9 kilo vid födseln och var 48 centimeter lång. Men nu rasar influencer-parets följare över dotterns namnval.

På TikTok har mamma Abbie Herbert 10,6 miljoner följare – och över 930 miljoner gilla-markeringar. I ett av mammans klipp på sin kanal berättar hon om dotterns speciella namn – Poot James Hebert.

Namnet är ett barnsligt slang

Men namnvalet har inte landat rätt hos parets följare. Namnet ”Poot” är ett engelskt slangord för något annat – nämligen att fisa.

22-åriga modellen har lagt över 300 000 på bisarra utseendet

Något som skapat mycket rabalder i föräldrarnas sociala medier. Speciellt i Abbie Herberts kommentarsfält har människor varit ilskna

”Poot James är det fulaste namnet någonsin”, skriver en person.

”Hon kommer bli mobbad hela sitt liv”, skriver en annan följare.

”Hennes namn låter som en fis”, skriver en tredje.

”Speciellt för oss”

Mamman svarar i klippet att namnet är speciellt för föräldrarna. I People berättar paret varför de valt det speciella namnet på sin dotter. De har döpt henne efter parets båda farfars far – som hade samma namn.

– Hennes namn är väldigt speciellt för oss båda. Hon är döpt efter sin farfars far, säger Abbie Herbert till People.

– Jag är verkligen lyckligt lottad. Mitt barn kommer ha den bästa och härligaste pappan som finns på hela planeten, berättar mamman för People.

Retar sina följare: ”Vänta bara …”

– Det känns verkligen som hon har varit en del av vårt liv för evigt. Mamma och bebis mår bra och vi är verkligen taggade på föräldraskapets äventyr, säger Josh till tidningen efter att Poot kom till världen.

Trots alla hatiska kommentarer så ger inta mamman upp dotterns namn. På TikTok retar Abbie Hebert sina hatiska följare. I ett klipp skriver hon ”Vänta bara på barn nummer två”. Något som fått hennes kommentarsfält att bubbla än mer.

LÄS OCKSÅ: Alena Sankeys pojkvän var otrogen med hennes mamma och fick barn

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!