9-barnsmamman Rebecca, 42, är gravid igen – trots cancersjuka dottern

Supermamman Rebecca Walker gravid igen – trots att hennes dotter är cancersjuk.

Foto: FACEBOOK
9-barnsmamman Rebecca Walker avslöjar nu att hon är gravid igen.
Men mitt i bebislyckan genomgår familjen också en svår tragedi – deras 15-åriga dotter har drabbats av cancer.
– Det har varit ganska svårt, säger Rebecca Walker enligt The Sun.
Mamman kommer till sin babyshower med sin nyfödda bebis
0:34

Efter reklamen: Mamman kommer till sin babyshower med sin nyfödda bebis

(0:34)

Slå på ljud

Mamma Rebecca Walker, 42, och hennes make Jamie, 43, blev överlyckliga när de fick reda på att Rebecca var gravid för den 10:onde gången. Men lyckan varade inte länge. För snart skulle ett nytt besked komma som skulle vända upp och ner på familjens liv.

Endast några veckor efter gravidbeskedet drabbades Rebecca och Jamies 15-åriga dotter Sophie av cancer. En sjukdom som Sophie kämpat mot under hela sitt liv – men som familjen trodde var borta.

”Känner en sådan skam”

– Det har varit ganska svårt. För Sophie fick sin nya diagnos samtidigt som jag blev gravid. Jag känner en sådan skam. Jag har bara tryckt bort tankarna, fortsätter supermamman, berättar Rebecca, som är från Loanhead i Storbritannien och fortsätter:

– Hur ska jag kunna fokusera på min graviditeten medan Sophie går igenom så mycket? Vi har valt att fokusera på henne så mycket som vi kan, berättar mamman för brittiska The Sun.

Ska få en pojke – medan dottern är cancersjuk

Men det är inte första gången familjen genomlider att dottern Sophie drabbats av cancer. 15-åringen fick sin första cancerdiagnos 2017 när hon endast var 10 år gammal. Cancertypen heter Wilms tumör och drabbar runt 80 till 85 barn varje år.

Sophie har genomgått flera operationer. En operation pågick under sju timmar och då togs hennes tumör bort. Men cancern kom tillbaka. Sedan dess har Sophie åkt fram och tillbaka till sjukhuset och fått cellgiftsbehandling.

Trots den svåra tiden med Sophie har det inte hindrat familjen att skaffa fler barn. För 15-åringen har hela nio syskon. Nu är en ytterligare lillebror på ingång.

– Vi ska ha en pojke och är väldigt glada över det, berättar mamma Rebecca som väntar barn den 20 augusti 2022.

Foto: FACEBOOK

FRÅN FÖRSTASIDAN