9-åriga flickan död i husbrand – hemma hos mormor: ”Förstörd”

9-åriga flickan död i husbrand – hemma hos mormor: ”Förstörd”

9-årig flicka dog tragiskt, tillsammans med sin mormor, i en våldsam husbrand.
– Mitt hjärta är i tusen bitar, säger den förtvivlade pappan enligt People.
Alla i skyddsbunkern blir tysta när flickan börjar sjunga
0:50

Efter reklamen: Alla i skyddsbunkern blir tysta när flickan börjar sjunga

(0:50)

Slå på ljud

Tidigare i veckan dog Kaysie Anne Arancibia, en 9-årig flicka, tillsammans med sin 67-åriga mormor Patricia Stoderl, samt familjens hund i en tragisk husbrand, rapporterar flera amerikanska medier.

Enligt räddningstjänsten i Fairfax, som ligger i den amerikanska delstaten Virgina, bröt elden ut i familjens hem 01:44 under torsdagsnatten i samhället Falls Church. Räddningstjänsten, som var först på plats, tog två personer ur den brinnande byggnaden. De fördes fort till sjukhus, men deras liv gick inte att rädda.

Även familjens hund togs från hemmet, men även den avled senare.

Pappan: ”Hade hela sitt liv framför sig”

Den lokala tv-stationen WUSA rapporterar att den 9-åriga flickan vid tillfället bodde tillsammans med sin mormor och morfar i bostaden där branden startade. De har även intervjuat Kaysie Anne Arancibia pappa, Mauricio, skriver People.

– Hon hade alltid ett stort leende och var alltid på lekhumör. Hon hade hela sitt liv framför sig, säger pappan.

– Jag är helt förstörd. Hela min själ gör ont. Mitt hjärta är i tusen bitar. Jag kommer för alltid att minnas henne, säger Mauricio.

Enligt pappan Mauricio var dödsorsaken för både dotter och mormor kolmonoxidförgiftning. Pappan hoppas och ber till Gud att hans dotter sov när hon avled.

– Jag vet att hon tittar ner på mig från himmeln, säger pappan.

En insamling har startats för att hjälpa familjen genom den svåra tiden. Hittills har 75 000 kronor samlats in. På sidan skriver familjen:

”Kaysie var en rolig 9-årig tjej, som var full med energi. Hon gick bort alldeles för tidigt”, skriver familjen på hemsidan och skriver att alla donationer välkomnas.

Foto: GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN