8-barnsmamman blev gravid med sitt barnbarn – dotterns stora chock

Chalise Smith och Kaitlyn Munoz

Kaitlyn Munoz hamnade i chock efter upptäckten.
Nu är hennes mamma gravid med sitt barnbarn.
– Jag höll tankarna för mig själv, säger Chalise Smith.
"Folk säger att min gravidmage ser ut som en vattenmelon"
0:38

Efter reklamen: "Folk säger att min gravidmage ser ut som en vattenmelon"

(0:38)

Slå på ljud

Kaitlyn Munoz, 24, hade kämpat med att bli gravid i flera år. När hon till slut lyckades bli gravid via IVF tog drömmen om en storfamilj sin början och Kaitlyn svävade som på moln.

Men när hon var i vecka 30 diagnosticerades hon med den autoimmuna sjukdomen Sjögrens syndrom, en sjukdom som bland annat gör att immunförsvaret angriper den egna vävnaden.

– Läkarna sa att det inte skulle vara säkert för mig att bära några fler barn. Jag var helt förkrossad, jag hade alltid drömt om att ha en stor familj och få vara mamma till en massa barn, säger Kaitlyn Munoz till Daily Mail.

Kaitlyn Munoz

Kaitlyn Munzo diagnosticerades med Sjögrens syndrom när hon väntade sonen Callahan.

Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mammans beslut: ”Höll tankarna för mig själv”

Chalise Smith, 50, såg hur dottern kämpade. Hon hade själv fött åtta barn och visste hur betydelsefullt det var att förse världen med nya liv. Efter ett tags tänkande kom hon på en idé som skulle kunna hjälpa dotterns barnönskan.

– Jag höll tankarna för mig själv tills jag var säker på att beslutet att bli surrogatmamma inte enbart var baserat på känslor, tills jag visste att det var det rätta att göra, säger Chalise Smith.

Hon ringde upp dottern, som då var nybliven mamma till sonen Callahan, och berättade om sin plan. Kaitlyn kunde inte tro sina öron och var chockad över mammans ord, men också helt överlycklig att det fanns ett sätt för henne att få ett till barn.

Chalise Smith och Kaitlyn Munoz

Chalise Smith, 50, är gravid med dottern Kaitlyn Munoz barn.

”Jag är gravid med mitt barnbarn”

Med tanke på Chalise ålder var hon tvungen att genomgå en hälsoundersökning. När läkarna gav grönt ljus var det bara att köra.

– Efter vi fått grönt ljus fick jag två embryon implanterade i september, och det har nu resulterat i att jag är gravid med mitt barnbarn, säger Chalise.

Barnbarnet kommer födas i maj. Chalise kan inte bärga sig förrän förlossningen är över och hon får räcka över en dotter till sin dotter.

– De har längtat efter det här så mycket, så att få se deras glädje och kärlek efter födseln kommer att fylla mitt hjärta.

LÄS OCKSÅ: Paret stämmer IVF-kliniken – efter olyckliga missen: ”Berövat”

LÄS OCKSÅ: Daphna födde fel barn – IVF-experterna sågar kliniken

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN