7 månader gamla Isa föddes med ovanliga diagnosen – nu gör hon succé

Isa

Isa föddes med ovanlig diagnos.
Nu välter hon hela internet och gör succé.
– Vi visste att Isa var speciell, säger mamma Meredith.
0:33

Efter reklamen: Pappan rakar av sig skägget – 1-åriga dottern förskräckt

(0:33)

När Isa för första gången såg världens ljus för sju månader sedan var föräldrarna överlyckliga. Dessvärre föddes dottern med en ovanlig diagnos som gör att hon saknar ben i ena vaden och av uppenbara anledningar har svårt med motoriken.

Men bebisen Isa är lika glad för det. Nu har hon dessutom vält internet med sina bedårande bilder och utsetts till årets bebis av barnmatsföretaget Gerber. Hon har även fått i uppdrag att agera modell på företagets sajt.

– Vi visste att Isa var speciell och det har hon bevisat varje dag sedan hon kom in i våra liv. 18 veckor in i graviditeten fick vi veta att Isa skulle födas utan några ben i sitt högra ben, säger mamma Meredith till Gerber.

Isa

Sju månader gamla Isa från Oklahoma gör succé på internet.

Gerber

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Galna prissumman efter supersuccén

Isa kan även glädjas åt en liten prispeng på drygt 250 000 kronor. Allt hon behövde göra var att vara sig själv. Barnmatsföretaget säger att de blev helt tagna av hennes ”leende och bubbliga personlighet”.

Den sju månader gamla bebisen kommer också få barnkläder till ett värde av 10 000 kronor och möjligheten att handla gratis på företaget i ett år. Mamma Meredith säger dock att det viktigaste är att få berätta om Isa.

– Det som kanske varit mest speciellt är att hon valts ut på grund av sin fantastiska personlighet, hennes leende, hennes kinder, hennes skratt, men också för att hon är en bebis som representerar mångfald.

Isas familj

Isa har till och med medverkat i tv-programmet ”Today” med sina föräldrar.

Youtube
3-åriga flickan lider av extremt ovanliga sjukdomen – tuffa beslutet

Mammans fina ord: ”Skiner upp”

Meredith hoppas att dotterns berättelse ska öka förståelsen för barn med benskillnader och att Isa kan bli en förebild för andra barn som känner sig annorlunda.

– Isa är en stark och fantastisk liten flicka som älskar att interagera med omvärlden. Inget kommer stoppa henne. Hennes leende skiner upp rummen och hennes skratt är oemotståndligt, säger en stolt Meredith.

Isa

Isa saknar ben i ena vaden, men den 7 månader gamla bebisen är lika glad för det.

Gerber

LÄS OCKSÅ: Tvååring kröp ner i badet och somnade – räddades av sin bror

LÄS OCKSÅ: Simons fru Pia fick ont i magen – förlorade sitt livs kärlek

Foto: Gerber, Youtube

SENASTE NYTT!