7-barnsmamman vill se ut som Barbie – opererar sitt kön

Nannette Hammonds är fast besluten om att se ut som Barbie.

Sari Gustafsson / TT, Nannette Hammanond / Privat
Nannette Hammond, 47, har lagt miljontals kronor för att se ut som en Barbie-docka.
Nu är sjubarnsmammans mål att operera om sin vagina.

Den amerikanska sjubarnsmamman Nannette Hammond, 47, drömmer om att se ut som en levande Barbie-docka – och hon är på god väg. På Nannette Hammonds sociala medier, på Instagram har hon över en halv miljon följare, kan man följa hennes liv och resa mot drömutseendet.

Med över fyra miljoner kronor lagda på ingrepp har Barbie look-aliken redan lagt sig otaliga gånger under kniven, och nu rapporterar TMZ att fler ingrepp är på gång.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Ska operera rumpan

Enligt sajten ska Nannette medverka i en ny realityserie med namnet ”Lookalike Love” där tittarna ska få följa hennes fortsatta resa mot sin Barbie-dröm. Under seriens gång ryktas det om att Nannette planerar att göra rumpimplantat – och operera sitt kön.

KROPPSHETS Victoria's Secret-modellen avslöjar – internet rasar

TMZ skriver att Nannette önskar att tighta till sin vagina genom labiaplastik, ett kirurgiskt ingrepp för att förändra hudvecken som omger mänsklig vulva.

Orsak? Enligt sajtens källor beror det på att Nannette fött sju barn och att hon vill ”känna sig och se ung ut igen… a la Barbie”.

Nannette Hammonds har sju barn och är besatt av se ut som den populära Barbie-dockan.

Nannette Hammonds har sju barn och är besatt av se ut som den populära Barbie-dockan.

Nannette Hammond

Ingrepp för 700 000 kronor

De planerade ingreppen förväntas kosta mellan 600 000 - 700 000 kronor och om det är Nannette själv eller produktionsbolaget bakom realityserien som står för notan är än så länge okänt.

Men fakturan för Nannettes dröm-kropp lär inte sluta där – sjubarnsmamman har nämligen sagt att hon inte tänker sluta operera sig för att uppnå sitt Barbie-ideal förrän hon är minst 70 år gammal. Dit är det 23 år.

LÄS OCKSÅ: Mammans chock när Amber, 26, visar kroppsförvandlingen

LÄS OCKSÅ: Solberoende Lauren, 22, injicerade olaglig drog: ”Bryr mig inte”

FOTO: Sari Gustafsson / TT, Nannette Hammanond / Privat

SENASTE NYTT!