7-barnsmamman får elaka kommentarer från främlingar: ”Är alla dina”

Maddie Shawcraft ville egentligen inte ha någon stor familj – med så blev det.
Idag har hon sju barn och för de får hon ta emot elaka kommentarer från främlingar.
– Folk frågar om alla barnen är våra, säger hon.

Maddie Shawcraft, 31, som är från Pell City i Alabama, fick sitt första barn när hon var 18 år. Då fick hon sonen Riley. Därefter har det sedan blivit ytterligare sex barn tillsammans med maken Patrick.

Paret träffades 2012 i kyrkan och till en början ville Patrick ha en stor familj – men ändrade sig när deras första gemensamma barn, sonen Daxon, föddes.

– När jag och Patrick gifte oss ville han ha sex barn men ångrade sig efter den första, när han insåg hur svårt det var, säger Maddie till The Mirror.

Att ha sju barn är så klart en enorm utmaning för vilken familj som helst. Maddie berättar att hennes hus är kaotiskt och att barnen är hennes bästa vänner – men också värsta fiender.

Tillsammans med maken Rickard har Maddie Shawcraft sex barn. Det sjunde har Maddie från en tidigare relation. På bilden saknas dock två barn. FOTO: privat

Spenderar 3000 kronor på mat – i veckan

Paret spenderar 250 pund, drygt 3 000 tusen svenska kronor, i veckan på mat. För att hålla ned kostnaderna på kläder får de yngre barnen ärva av den äldsta sonen, Riley, och när familjen beger sig i väg på utflykter har de ett så kallat kompissystem.

– Det är mycket räknande och vi har ett system där barnen håller varandra i handen. Barnen vet att vi håller ihop när vi är ute, säger Maddie.

Som att det inte vore nog att hålla reda på samtliga barnen när familjen är ute, så måste Maddie även hantera kommentarer från främlingar.

Exklusivt
UTSKÄLLD Influencern ryter ifrån efter hårda vodkakritiken

Maddie Shawcraft: ”Det är frustrerande”

I intervjun med tidningen The Mirror berättar 31-åringen att hon ofta får ta emot dömande blickar och negativa kommentarer från folk. Hon berättar att folk ofta pekar på barnen och frågar hur det där hände.

– Folk frågar också om vi har en tv och om alla barn är våra. Det är frustrerande, särskilt om jag har en dålig dag. Hur många barn vi har är ett personligt val och jag kan inte föreställa mig ett liv utan dem, eftersom jag älskar dem så mycket, säger 7-barnsmamman.

Men Maddie får inte enbart höra negativa kommentarer, det finns även de som kommer fram och säger att hon är en supermamma. Nu har dock Maddie och Patrick bestämt sig att det får räcka med sju barn.

Maddie Shawcraft. FOTO: privat

LÄS OCKSÅ: Wally är radioaktiv – mamman kan inte hålla honom i mer än 10 minuter

LÄS OCKSÅ: Hunden Picasso övergavs på julafton – adopterades av sann hundälskare

FOTO: Facebook/privat

Senaste nytt