fascinerande liv

63-åriga Mark rockar kostym, slips och kjol – fruns reaktion

Mark Bryan klädd i kjol och kavaj med slips

FOTO: SWNS
Mark Bryan, 63, klär alltid underkroppen i kvinnokläder och överkroppen i manskläder – oavsett vart han ska.
Nu avslöjar han vad frun egentligen tycker om hans vilda klädstil.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vilda apan i jakt på meloner
0:20

Efter reklamen: Vilda apan i jakt på meloner

(0:20)

Slå på ljud

Mark Bryan, 63, är lyckligt gift med en kvinna, men klär sig inte som den traditionella mannen gör. Till jobbet bär han alltid klackskor och kjol till sin kavaj.

Enligt honom består 50 procent av hans garderob av traditionella kvinnokläder – kjolar, klänningar, linnen och klackskor – och enda gången han inte bär klackar är på fotbollsplanen.

– Jag ser kläder som köns-lösa och jag älskar friheten jag känner när jag kan ha på mig både män och kvinnors kläder, berättar Mark.

”Jag matchade ett par röda pumps med en röd slips och såg aldrig tillbaka”

Mark kommer ursprungligen från Texas, USA, men är bosatt i Tyskland tillsammans med sin fru och deras tre barn. Det var 2015, när han tröttnat på sin klädstil, som han bestämde sig för att börja klä sig annorlunda. Hans hybrid-stil kallas för ”cross-dressing”.

Rädd för vad hans fru och barn skulle säga överraskades han när frun var mer än villig att hjälpa till med den nya klädstilen.

– Jag började utforska min stil när jag shoppade med min fru och hon föreslog ”Ska vi inte kika på klänningar och kjolar?”, berättar Mark.

Han berättar att efter 20 år i slips och kostym var han redo för något nytt.

– I juni 2015 började jag ha på mig högklackat med kostymbyxor till kontoret. Jag matchade ett par röda pumps med en röd slips och såg aldrig tillbaka, förklarar han skämtsamt.

Fruns stöttande ord till maken

När Mark först började klä sig mer kvinnligt skämtade hans kollegor om att han snart skulle dyka upp på jobbet iklädd klänning – och det var precis vad han gjorde några år senare.

Mark Bryan i kjol och högklackat.
FOTO: SWNS

– Folk är så inställda på att vissa plagg är för män och andra för kvinnor och går man över den gränsen så är man homosexuell. Jag är straight och hur jag klär mig har inget att göra med min sexualitet, säger han och forstätter:

–Jag älskar vad jag har på mig.

Mark och hans fru har varit gifta i elva år och när hon får frågan om hon stöttar Mark i hans val svarar hon utan att tveka:

– Självklart gör jag det. Jag tror Mark skulle se fantastisk ut i vad som helst, men han är ju min man trots allt.

”Jag har kommit till en ålder där jag inte bryr mig”

I fem år har Mark klätt sig på sitt eget speciella sätt och vid det här laget är han van vid fula blickar.

– Jag har kommit till en ålder där jag inte bryr mig om vad folk tycker. I folk vill ta sig en titt på vad jag har på mig så får de göra det. En titt varar bara några minuter och sen går folk vidare med sin dag, förklarar han.

– Hur jag klär mig känns naturligt för mig och jag tror att de flesta bara ser att jag är bekväm och gillar vad jag har på mig, avslutar han.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN