62-åriga tvåbarnsmamman Jennys gravidchock: ”Min man är steriliserad”

Jenny

Jenny är 62 år gammal och gravid.
Maken är steriliserad sedan 16 år tillbaka och beskedet kom minst sagt oväntat.
– Han är 72 år gammal, säger hon.

Det låter som scener tagna ur en nyinspelad version av Tomten är far till alla barnen. Men ibland överträffar verkligheten dikten och den här gången står 62-åriga småbarnsmamman Jenny och 72-årige maken för ett verklighetsmanus som får en att höja lite lätt på ögonbrynen.

Jenny är nämligen gravid och väntar sitt tredje barn. Paret är i svår chock efter beskedet, vilket kanske inte är så konstigt: 72-årige maken är steriliserad sedan 16 år tillbaka och Jenny har inte haft mens på lika många år.

Den minst sagt otroliga överraskningen beskrivs som ett sant ”mirakel” och förutom att det mogna paret är i chock så är de även överlyckliga, även om de hade bestämt sig för att inte skaffa några fler barn.

Jennys ilska i ojämlika bemötandet: ”Han är 72 år”

Under epitetet The Good Wifey på Instagram har Jenny delat med sig av graviditeten och med glädje svarat på frågor från nyfikna följare. Det är också där som hon avslöjar att maken lagt sig under kniven och gjort en vasektomi.

Hon avslöjar även att hon upplever en viss ojämlikhet i hur hon och maken blir bemötta av andra människor. Maken får high fives medan hon ofta möts av frågor om varför hon som 62-åring blev gravid.

– När jag berättade att jag var 62 år och gravid så var det överraskande att ingen ens tänkte tanken att fråga om min makes ålder. Han är 72 år gammal, säger Jenny i en instagramvideo, enligt The Sun.

Hyllas för graviditeten: ”Lyssnar inte på något annat”

Jenny är snabb med att bemöta kritiken om att bli gravid sent i livet och säger att hon gärna slipper den typen av åsikter. Lyckligtvis är de flesta positivt inställda och tycker de överraskande nyheterna är glädjande att ta del av.

”Jag fick mina barn när jag var 24, 26, 28, 30, 37, 40, 43, och 48. En sann välsignelse oavsett ålder”, skriver en person.

”Jag är gravid med tvillingar och är 42 år gammal. Jag fick mitt femte barn när jag var 40. Det är kroppen som bestämmer vad den klarar av. Jag lyssnar inte på något annat”, skriver en annan.

Jenny har sedan tidigare två vuxna söner. Barnet förväntas födas 25 november i år.

Det ska påpekas att mycket av innehållet som Jenny lägger upp på sociala medier är satir, och många är skeptiska till både graviditet och ålder.

LÄS OCKSÅ: Förvirringen efter 34-åriga mormorns bild: ”Är inte bekväm”

LÄS OCKSÅ: Paret hånas på Tiktok för stora åldersskillnaden

Foto: Instagram

Senaste nytt