61-åriga Kevin gifte sig med 19-åriga kärleken – familjen anmälde

61-åriga Kevin gifte sig med 19-åriga kärleken

Det är 43 års skillnad mellan paret – men Audrey, 19 och Kevin, 61, lever lyckligt gifta.
Trots att 19-åringens föräldrar avskyr förhållandet – som till och med ringt polisen på grund av dotterns nya make.
– Vi båda kan hålla med om att det var kärlek vid första ögonkastet, säger Audrey Cheyenne-Smiley Moon till The Mirror.

Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19, och maken Kevin, 61 möttes via en dejting-app. Första gången de träffades klickade det direkt. Men trots att Audrey är fullständigt förälskad – misstycker hennes föräldrar. Första gången de skulle träffa hennes 42 år äldre kärlek, ringde hennes familj polisen, skriver The Mirror.

Paret träffades i januari, 2020. De var båda aktiva på dejtingplattformen Badoo. Audrey Cheyenne-Smiley Moon arbetar till vardags som militärpolis. Hon fick snabbt upp sitt intresse för Kevin, som sade sig vara en pensionerad militärpolis, samt veteran.

Fyre decenniums skillnad mellan paret

Trots att det skilde fyra decennium mellan dem, började Audrey Cheyenne-Smiley Moon snabbt chatta med 61-åriga Kevin via appen. Sedan gick det snabbt. Bara några månader senare sa de säga ”Jag älskar dig” till varandra.

Mitt under pandemin, i juli 2020, träffades paret för fösta gången. Både Audrey och Kevin bor i den amerikanska delstaten Kalifornien.

– Jag var både glad och nervös inför att träffa honom, återberättar Audrey för den brittiska tidningen The Mirror.

– Kevin tog det första steget. Han greppade mitt ansikte och vi hade vår första kyss, när vi träffades för första gången öga mot öga.

Varken Audrey eller Kevin hade haft ett förhållande med lika stor ålderskillnad tidigare. Men paret påstår att det inte spelar någon roll – eftersom de har så mycket gemensamt.

– Vårt första samtal handlade om det militära livet. Han började ställa frågor och vi öppnade upp oss för varandra. Vi är öppna och kan prata om allt med varandra.

TRÅDLÖS Mamman Laura, 31, kastar kläderna – för dotterns framtid

Innan Kevin träffade Audrey, hade han varit gift i 19 år. Lika länge som Audrey har levt. Han har två barn, som i år fyller 23 och 16. Kevins barn från det förra äktenskapet stödjer helghjärtat sin pappas nya kärlek. Men Audreys föräldrar är inte alls lika stöttande.

”Min familj var väldigt aggressiva”

Första kontakten med Kevins svärföräldrar kunde gått bättre. Audreys föräldrar, som är 38 och 43 år gamla, var väldigt misstänksamma mot Kevin. Paret hade hållit sitt förhållande hemligt fram till i augusti, 2020. Tillslut berättade Audrey – och det gick inte hem alls, eftersom åldersskillnaden mellan paret var så stort.

– Min familj var väldigt aggressiva när de skulle träffa honom första gången. Antagligen för att vi berättade om förhållandet på ett dåligt sätt.

– Jag fick ett meddelande om att vi skulle komma förbi mina föräldrars hus. När jag och Kevin kom till huset var hela familjen samlad där. Och polisen.

– Det var läskigt. Men Kevin stod på sig. Han höll fast i vad han kände. Nu efter ett tag har familjen verkligen börjat gilla honom, berättar Audrey.

– I tre dagar skrek de på honom, varje gång han kom förbi för att hämta upp mig. De berättade för honom hur hemsk han är för att han älskar mig.

Men Kevin stannade vid Audreys sida, trots hennes föräldrars starka reaktion. Tillslut började föräldrarna lugna sig. Försiktigt började de vänja sig vid tanken om Audreys nya make.

Gifte sig i Nevada i år – men är nu tusentals mil från varandra

Audrey och Kevin gifte sig i ett litet kappel, i Nevada, den 1 augusti i år. Tyvärr har paret fått flytta ifrån varandra. Audrey arbetar inom det militära – och är nu stationerad i Mellanöstern. Tusentals mil från sin make.

Men kärleken finns kvar – och brinner som aldrig förr. Paret vill nu sikta på att skaffa sig ett hus och kanske en liten bebis.

– Det som får vårt förhållande att fungera även tusentals mil från varandra är vår ständiga kommunikation. Vi är alltid väldigt kärleksfulla mot varandra. När det blir svårt, för det blir det ibland, försöker vi fokusera på det vi kämpar för. Vi pratar om framtiden vi kan ha tillsammans när jag inte längre är här.

– Jag ser fortfarande på honom med ögon fyllda av ren kärlek och glädje. Han ser på mig på samma sätt. Ibland blir vi så glada att vi börjar gråta. Jag älskar hur passionerad och tålmodig han är. Han är också en otroligt givande person och väldigt snäll. Han har en så ren och kärleksfull själ, berättar Audrey kärleksfullt för The Mirror.

LÄS OCKSÅ: Hon var gravid i sjätte månaden: Då sa han att han hade fru och barn

LÄS OCKSÅ: 40-åringen räddade sin 6-åriga dottern – då inträffade tragedin

Foto: @audrey_smiley_moon041002

SENASTE NYTT!