53-åriga Dennis avslöjande om pojkvännen – efter Gabbys försvinnande

En 53-årig pappa är helt övertygad – han såg Gabby Petitos försvunna pojkvän, som flytt från FBI.
Dennis Davis ska sett Brian Laundrie på en öde vandringsled i North Carolina under lördagen, enligt New York Post.
– Det råder inget tvivel, jag är helt säker att jag pratade med Brian Laundrie, Dennis Davis.

Dennis Davis, 53, är övertygad. Han såg den misstänkt mördade Gabby Petitos pojkvän, som eftersöks för inblandning i flickvännens död. 53-åringen ska talat med pojkvännen Brian Laundrie på en öde vandringsled i North Carolina.

Gabby Petito anmäldes försvunnen för en månad sedan. Hon hittades sedan död vid en nationalpark i USA, något Hänt har rapporterat om tidigare. Hennes pojkvän reste med Gabby Petito vid tillfället hon försvann.

Brian Laundrie har varit på flykt från myndigheterna sedan Gabby Petitos anmäldes försvunnen.

Gabby Petito försvann för en månad sedan. Hon hittades sedan död i en nationalpark. Hon hade rest genom USA i en gemesnam skåpbil med sin pojkvän Brian Laundrie. Han försvann strax innan Gabby Petitos kropp hittades.

NORTH PORT POLICE DEPARTMENT HANDOUT

Pojkvännens flykt och myndigheternas försök att hitta honom – och få svar på vad som hände med Gabby Petito har följts av en hel värld. Många har engagerat sig i arbetet i att hitta Brian Laundrie. En av dem är prisjägaren ”Dog the Bounty Hunter”.

Är helt övertygad – såg den flyende pojkvännen

53-åriga Dennis Davis har fått lyssna på ett ljudklipp med Brian Laundries röst, som fanns i prisjägarens ägo. Dennis Davis är nu helt övertygad att han träffade den försvunne pojkvännen.

– Jag har fått lyssna på ljudfilen och är nu helt övertygad: Jag träffade Brian Laundrie, säger Dennis Davis, till New York Post.

I helgen befann sig Dennis Davis, med familj, vid en öde väg i en nationalpark i North Carolina. Familjen Davis var vid sin bil, när en annan bil plötsligt körde upp jämsides och frågade om riktningen mot delstaten Kalifornien.

MIRAKEL? 20-åringen dog på sin bröllopsdag – fästmön gravid

”Ville bara köra bakvägar”

Dennis Davis förslog att mannen skulle ta den närliggande landsvägen, men mannen i bilen verkade skeptisk.

– Han sa att han hellre ville köra bakvägar, berättar Dennis Davis för New York Post.

Dennis Davis, 53, påstår att han såg den försvunna pojkvännen vid en vandringsled i North Carolina.

Foto: Family Handout

Mannen, som ska ha liknat Brian Laundrie, verkade skygg och nervös enligt den 53-åriga ingenjören. Han ska även ha sagt att han hade bråkat med sin flickvän.

Dennis Davis fick en dålig känsla av mannen och försökte snabbt avsluta samtalet.

– Till mig sa han: Jag är vilse, kan du hjälpa mig. Jag svarade då med att fråga vad han letade efter. Sen kom det en lång harrang om att han bråkat med sin flickvän, att de delat på sig och att han ska köra hem till henne i Kalifornien, säger Dennis Davis.

– Jag sa att han hade landvägen I-40 inte alls långt ifrån där vi var. Men han skakade då på huvudet och svarade att han skulle fortsätta på grusvägen.

– Det var obegripligt varför han inte ville köra på landsvägen.

Prisjägaren ”Dog the Bounty Hunter” är nu på jakt efter den flyende pojkvännen.

Foto: William Farrington

Enligt den 53-åriga ingenjören så liknande mannen han pratade med Brian Laundrie väldigt mycket. Det skulle dröja innan Dennis David insåg vem han hade pratat med.

Prisjägaren jagar nu pojkvännen

Men när han såg en bild på pojkvännen anmälde han snabbt händelsen till lokala polisen och FBI. Men ingen av myndigheterna har svarat honom, trots flera samtal. Men prisjägaren ”Dog the Bounty Hunter” har plockat upp 53-åringens spår.

– Som pappa till egna döttrar, så vill jag göra allt för att stoppa figurer som Brian Laundrie, säger Dennis Davis.

Den flyende pojkvännen ska ha färdats i en Ford F-150, en ”pickup truck”, på en ödslig grusväg i västlig riktning mot den amerikanska Kalifornien.

LÄS OCKSÅ: 30-åriga Lauren plötsligt försvunnen – skulle träffa ”hemlig vän”

LÄS OCKSÅ: Efter 22-åriga Gabby Petitos försvinnande – polisens jakt på fästmannen

Foto: William Farrington, NORTH PORT POLICE DEPARTMENT HANDOUT

SENASTE NYTT!