46-åriga mamman steriliserade sig – blev gravid: Jag visste inte”

Barbara och Hunter

Tvåbarnsföräldrarna Barbara och Art ville inte ha fler barn.
För att vara på den säkra sidan steriliserade hon sig.
Några år senare blev hon ovetandes gravid med ett tredje barn.

Två ungar fick vara nog för Barbara, 46, och maken med det konstnärliga namnet Art. Barbara bestämde sig för att vara på den säkra sidan och steriliserade sig. Nu såg hon fram emot ett liv utan fler graviditeter.

Men så blev det inte riktigt. Plötsligt var hon trebarnsmamma, helt ovetandes om att hon varit gravid i nio månader.

En dag på jobbet kom plötsligt värkarna. Smärtan ökade successivt, jobbet påverkades negativt och hon låste in sig på toaletten för att kunna fokusera fullt ut på smärtan. Då såg hon att det var blod i byxorna.

Det var då hon visste att något var fel.

Barbara

Barbara hade steriliserat sig och var ovetandes gravid i nio månader. Tvåbarnsmamman fick en chock när tredje barnet föddes.

TLC

Trodde hon var död – födde liv

Art kom med bilen, satte foten på gasen och åkte med full fart till sjukhuset. Barbara var rädd att hon skulle dö. När hon satt i ett rum kände hon kraftiga tryck mellan benen.

– Trycket var så hårt att jag verkligen trodde att jag skulle dö. Jag slängde av mig kläderna och gick ner på alla fyra eftersom det var något som var på väg ut. Helt ärligt trodde jag först att det var en tumör som trycktes ut, säger Barbara i tv-programmet I Didn’t Know I Was Pregnant”, enligt The Sun.

Barbara var långt ifrån döende, hon var en människa som producerade liv.

FERTIL! 5-barnsmamman blev gravid flera gånger – trots p-piller

– Jag skulle bara bli mamma igen. Jag var 46 år gammal, det var en chock. Det var inte så mycket krystande, han bara kom ut och Art fick kasta sig mot honom så att han inte skulle falla av bordet.

Barbara och Arts son Hunter

Bebisen kom ut frisk och välmående. Efter födseln kände Barbara sig välsignad.

TLC

Vändningen efter steriliseringen: ”Välsignad”

Efter chocken kom oron. Barbara säger att det kändes som timmar innan en läkare kom in och kunde undersöka barnet. Hon blev lättnad när läkaren meddelade att ungen var fullt frisk.

Trots att hon och maken inte ville ha några fler barn så fick bebisen, som döptes till Hunter, trebarnsföräldrarna att tänka om. De kunde inte bli gladare att få välkomna ett nytt liv till världen.

– Det spelade inte längre någon roll om vi kände att vi var för gamla, jag var fast besluten att bli en så bra mamma som jag bara kunde trots min rädsla att inte veta hur morgondagen kommer att se ut.

– Jag förstod att han måste vara något extra eftersom han föddes mot alla odds. Jag känner mig välsignad.

Hunter

Barbara och Art hade två vuxna barn innan det Hunter kom. På bilden ser du syskonen som av allt att döma verkar komma bra överens.

TLC

LÄS OCKSÅ: Förvirringen efter 34-åriga mormorns bild: ”Är inte bekväm”

LÄS OCKSÅ: Flygvärdinnan: Snälla – var inte DEN personen

Foto: TLC

SENASTE NYTT!