44-årig man kämpar för sitt liv i svenskparadiset: ”Gick bärsärk”

Lloyd Wood och Janine Parr

Janine Parr och Lloyd Wood var på Mallorca och firade att de precis förlovat sig.
Då hamnade Lloyd i ett köttbråk och knivhöggs flera gånger.
– Jag fick höra att turisten gick bärsärk, säger restaurangägaren.

”Lloyd friade till mig och jag sa 'ja'! Ser så mycket fram emot vår framtid tillsammans”, skrev Janine Parr, 41, på Instagram.

Hon och fästmannen Lloyd Wood, 44, hade rest till Mallorca för att fira de glada nyheterna. Hopplöst förälskade, och med en framtid som såg mycket ljus ut, skålade de förväntansfullt på lyxrestaurangen Don Denis i svenskparadiset Ca’n Picafort.

Men Lloyd hade klagomål om maten. Köttbiten som Janine beställt passade inte sällskapet och enligt en restaurangbesökare började han argumentera med en servitör.

503 Service Unavailable

”Massor av blod överallt”

Sen gick det fort. Lloyd höggs med kniv i både mage och ben. Även servitören skadades i en mystisk attack. Lyxrestaurangens harmoniska miljö hade utvecklats till ett riktigt blodbad.

– Det var massor av blod överallt och du kunde se alla moppar som de använt för att försöka städa upp allt, säger ett vittne till The Sun.

Lloyd rusades till sjukhuset. Läget var mycket kritiskt. Enligt en uppgiftslämnare var det inte säkert att han skulle överleva natten.

– Han är fortfarande i ett kritiskt läge och vårdas nu på intensiven, säger personen.

Don Denis

Restaurangen Don Denis i Ca’n Picafort där Lloyd Wood började bråka om en köttbit och lämnades med flera knivhugg. Det är fortfarande oklart exakt vad som hänt och varför Lloyd lämnade förlovningsfirandet med Janine Parr helt blodig.

Facebook

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Ägaren skyller på Lloyd: ”Gick bärsärk”

Det råder oklarheter i vad som har hänt, varför Lloyd lämnade restaurangen i ett kritiskt tillstånd och vem som högg honom. Spansk polis utreder nu händelsen, men i nuläget har man inte gripit någon för attacken.

Lloyd är i ett så pass dåligt skick att man inte kunnat förhöra honom om händelsen. Däremot så bekräftar restaurangägaren Jaime Soberats att Lloyd strax innan börjat bråka med en servitör över köttets kvalité.

– Jag fick höra att turisten gick bärsärk och att han var inte nöjd med köttet som hans partner beställt. Turisten skadades värst och det var mycket blod. Något liknande har aldrig hänt här tidigare. Vi är alla i djup chock, säger Jamie Soberats.

Köttbit

Enligt restaurangägaren Jaime Soberats var Lloyd så missnöjd med fruns mat att han gick helt bärsärk. Han började bråka med en servitör och strax därefter höggs han med kniv. Det är oklart vem som högg honom. Köttet på bilden har inget med Lloyds ilska att göra.

Tre Torri

Anhöriga får inte träffa Lloyd

Janine Parr och Lloyd Wood är hemmahörande i England. Efter attacken ska han ha drabbats av en hjärtinfarkt. Tillståndet beskrivs i nuläget som stabilt.

Anhöriga har tagit sig från England till Mallorca för att vara nära paret i den plötsliga semestermardrömmen.

De får dock inte träffa Lloyd på grund av coronarestriktioner.

LÄS OCKSÅ: Skådespelerskan Lisa Banes, 65, död i olycka med moped

LÄS OCKSÅ: 80-årig kvinna DÖD efter operation – vakt låtsades vara läkare

Foto: Instagram, Facebook, Tre Torri