40-åriga mamman väntar sitt tolfte barn – då blev dottern gravid

Carly

Elvabarnsmamman Carly, 40, är i chock.
Hon väntar sitt tolfte barn – samtidigt som ena dottern väntar sitt första.
0:36

Efter reklamen: Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor

(0:36)

Slå på ljud

Vissa bestämmer sig tidigt i livet att de vill ha barn. Många drömmer dessutom om en riktig storfamilj där små tassar trampar runt i hemmets alla vrår. Den drömmen hade Carly, 40, och hennes make.

Dottern Kelsey, 22, föddes när Carly var 18 år gammal. Sen har det gått av bara farten och blivit tio till. I dag är hon stolt mamma till William, 20, Matthew, 17, Olivia, 15, Caroline, 13, Anna, 11, Gideon, 9, Gabriel, 7, Adella, 6, Silas, 4, och Elora, 1.

Dotterns galna avslöjande – stora överraskningen

Nu har hon dessutom fått två rejäla överraskningar. Det första kom från dottern Kelsey när hon berättade att hon var gravid med sitt första barn. Precis när Carly hade smält att hon skulle bli mormor kom nästa stora överraskning.

Carly var gravid med sitt tolfte barn. Hon hade strax innan det lyckliga beskedet drabbats av missfall och känt att det kanske fick räcka med fler barn. Men i en värld där man redan fött elva barn kan allt hända.

Parets oväntade lycka – fick sitt andra barn bara tre dagar efter

Mammans fina ord om dottern

Den kommande farmorn är överlycklig över parallellgraviditeterna och tycker det känns hedrande och meningsfullt att få uppleva något så stort tillsammans med dottern Kelsey.

”Hon och hennes make är båda verksamma inom militären och befinner sig för tillfället i Tyskland. De väntar dessutom vårt första barnbarn!!! Kelsey är snäll, generös, men hon säger också som det är... precis som hennes pappa”, berättar Kelsey på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Varje år, varje dag är en gåva”

Carly är fullt medveten om att hon fyllt 40 år och vet att det kanske inte blir så många fler barn efter nummer tolv. Nu försöker hon njuta så mycket hon bara kan av vad som förmodligen blir hennes sista graviditet.

Varje dag vaknar hon dessutom av en harmonisk känsla att ha ynnesten att få vara mamma till så många barn. Hon vet att hon är lyckligt lottad.

”Varje år, varje dag är en gåva. Efter varje år blir jag visare, mer erfaren, och får fler vänner. Jag åldras med glädje, särskilt med tanke på att så många människor inte haft samma tur”, skriver hon.

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!