kärlek och förhållanden

39-åringen har 3 fruar – så sover de tillsammans: ”En handfull…”

39-åringen har 3 fruar – så sover de tillsammans: ”En handfull…”

Foto: INSTAGRAM
Hon delar sin make – med två andra kvinnor.
– Han är ganska mycket att hantera … på många platser, säger ena hustrun April, enligt The Sun.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sarah Sjöström: ”Måste nästan ha livvakt”
0:18

Efter reklamen: Sarah Sjöström: ”Måste nästan ha livvakt”

(0:18)

Slå på ljud

Nick Davis, 39, beskriver sig själv som en trofémake. Själv har han inget jobb – men hans tre fruar April, Jennifer och Danielle har alla heltidstjänser och drar in degen.

Anledningen till det märkliga upplägget? ”En kung rör sig inte speciellt mycket på schackbrädet, men det gör drottningen”, menar Nick Davis. Men alla fyra verkar leva lyckligt ihop, skriver den brittiska tabloiden The Sun. Enligt en av fruarna, April, är Nick Davis hjälp med en ”handfull” olika saker i vardagen.

– Han är ganska mycket att hantera … på många platser, säger April.

– I sängen … med sin personlighet. Han är en handfull. Då är det trevligt att ha extra händer till hjälp, fortsätter hon, enligt The Sun.

”Det blev uppenbart för mig …”

Paret träffades när de studerade på universitet för 15 år sedan. Runt 10 år efter träffade paret Nick och April 19-åriga Jennifer. Trion blev snabbt ett par.

– Det blev bara uppenbart för mig att hon var en fantastisk person, det fanns mycket högt intellekt i hennes stora hjärna. Jag visste att Nick skulle finna henne attraktiv … berättar April.

– Hon var vacker, modig och helt orädd, berättar Nick.

Trion introducerades sedan till 22-åringen Danielle. Snart skulle de tre bli fyra – och nu har kvartetten medverkat i en dokumentär om deras speciella situation, med namnet Seeking Sister Wife.

Nytillskott i den udda familjen

I dokumentären avslöjas det att alla sover i samma säng – med Nick i mitten. Men de var tydliga med att de inte hade ett gemensamt sexliv, utan allt skedde på olika delar av deras stora hus.

Men Danielle är inte familjens senaste tillskott. För förra året fick Jennifer en liten flicka, vid namn Vera.

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN