TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

37-åringen har glömt bort sin familj – tumören äter hans hjärna: ”Fruktansvärt”

17 mar, 2023 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
37-åringen har glömt sin familj – tumören äter hans hjärna: ”Fruktansvärt”
37-årige tvåbarnspappan håller på att glömma bort sin familj – efter att en tumör äter på hans hjärna.
– Wayne är för ung. Vi skulle ha resten av våra liv tillsammans, säger den förkrossade hustrun Kirsty Chorlton. enligt New York Post.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesökBrand logo
Ebba Andersson om sina många nervösa toalettbesök

Den 37-åriga brittiska pappan, Wayne Chorlton, 37, uppges bara ha tre månader kvar att leva. Han har drabbats av en sällsynt hjärntumör – som bland annat påverkar hans minne.

Nu berättar hustrun Kirsty Chorlton, en 34-årig mamma från Wales i Storbritannien, om sorgen och smärtan. Maken kommer nämligen inte ens ihåg deras bröllopsdag, eller deras löften till varandra.

– Vi har lämnats helt förstörda som familj. Hans minne har helt försvunnit. Det är riktigt illa ställt… han kommer knappt ihåg sina dagliga rutiner, eller stora dagar i sitt liv, berättar den förkrossade hustrun Kirsty Chorlton, enligt New York. Post.

Förnyade sina bröllopslöften

Paret har nyligen förnyat sina bröllopslöften för varandra. De som bevittnade den intima ceremonin var prates två barn, Daisy-Marie, 4, och Evie, 2.

Annons

– Wayne är ung. Vi skulle ha resten av våra liv tillsammans. Det känns inte på riktigt att jag ska behöva begrava honom, min själsfrände, pappan till mina barn, en dag.

– Jag är livrädd för det okända. Men det var en av de bästa dagarna i mitt liv när vi förnyade våra löften, säger Kirsty Chorlton.

Paret träffades i april, 2010 – och det var kärlek vid första ögonkastet. Åtta månader efter paret träffats frågade Wayne om Kirstys hand.

Resten var historia – trodde de.

Wayne började dricka flytande två

I december 2014 började Wayne få, vad familjen beskriver det sombländande huvudvärk”. Han kollapsade flera gånger och började få personlighets förändringar.

Förändringarna? Wayne började dricka flytande tvål.

Till en början trodde läkarna att Wayne drabbats av migrän. Men efter ett flertal sjukhusbesök, där man bland annat undersökte 37-åringen med en magnetröntgen, upptäcktes en sällsynt hjärntumör.

Annons

Under sex år genomgick pappan flera ronder av cellbehandling och kemoterapi.

– Det var väldigt utmattande, särskilt att få veta att hans cancer var dödlig och hade spridit sig till resten av hans hjärna, möjligen också till ryggmärgen.

”Han var fullständigt okontaktbar i över 30 timmar”

Waynes minne försämrades för ett par månader sedan, berättar hustrun, enligt New York Post. Allt började med att maken hade ett anfall som varade i två timmar.

– Han var fullständigt okontaktbar i över 30 timmar efter anfallet. Jag tror det var då minnet började fallera.

– Jag måste nu hela tiden påminna honom hur han ska göra i vardagen och att hans mormor har gått bort. Det är fruktansvärt.

Foto: FACEBOOK

Annons