37-åriga 12-barnsmamman Courtney slår tillbaka mot anklagelserna

Sedan 2008 har den 37-åriga mamman Courtney Rogers varit gravid varje år – nu väntar hon och maken sitt tolfte barn.
Men trots bebislyckan får paret utså en hel del elaka ord och hat.
Nu väljer den blivande 12-barnsmamman att svara på hånen mot familjen.

Courtney Rogers är 37 år och har redan hunnit med att skaffa 11 barn. Tillsammans med maken Chris, 33, har hon barnen Clint 11, Clay, 10, Cade, 9, Callie, 9, Cash, 7, Colt 6, Case, 6, Calena, 4, Caydie, 3, Coralee 2, och Caris som snart är ett år gammal.

Nu väntar paret, som bor i staden Santa Fe i den amerikanska delstaten New Mexico, sitt tolfte barn tillsammans.

Det tolfte barnet och senaste familjetillskottet beräknas att komma den tolfte mars nästa år och den 37-åriga mamman berättar för The Sun att familjen är i full gång med att spara pengar. Hon berättar att de exempelvis använder tygblöjor och istället för att köpa färdigförpackad frukt från butiken så odlar de sin egen frukt hemma på gården.

Tvingades föda i bilen på väg till sjukhuset efter mormoderns misstag

Mamman slår tillbaka mot elaka anklagelserna

Courtney Rogers som har 29 000 följare på Instagram har dock inte bara fått ta emot gratulationer till den nya familjemedlemmen. Hon får också utstå en helt del kritik och elaka ord på grund av hennes stora familj.

– Människor dömer oss hela tiden. De gillar inte stora familjer och anklagar oss för att inte kunna försörja alla barn, säger hon till The Sun och slår även tillbaka mot kritiken:

– Det stör mig dock inte så mycket, jag vet att de är främlingar och inte känner oss alls.

Hon berättar att hon alltid drömt om en stor familj och att få vara mamma. När hon och maken Chris hade fått sitt tionde barn kände hon sig fortfarande ung, så paret beslöt sig för att skaffa fler barn. Hon tycker nu att familjen är ”perfekt” med sex flickor och sex pojkar.

Enligt Courtney Rogers har preventivmedel aldrig varit något som paret har valt att använda sig av.

– Vi har inte riktigt jobbat för att aktivt förhindra graviditeter hittills.

Avslöjandet om familjens hektiska vardag

Men allt har inte varit guld och gröna skogar för Courtney och Chris Rogers som arbetar som präst. De har också fått tre missfall.

– Jag har varit gravid varje år sedan 2008. Ibland kan det vara ganska tufft. Det är svårt att hinna med att både undervisa alla barn, städa, tvätta och alla andra sysslor, säger hon till The Sun.

Courtney Rogers hemundervisar alla sina barn på gården där familjen bor. Hon berättar att schemat är ganska hektiskt men att hon samtidigt älskar att vara hemma med barnen.

– Min man arbetar i kyrkan samtidigt som han har lite extrajobb vid sidan av för att tjäna ihop mer pengar till familjen.

LÄS OCKSÅ: Patric Nilsson adopterade Adrian, 8, – berättar nu om motgångarna

LÄS OCKSÅ: Miranda McKeon, 19, måste operera bort brösten efter upptäckten

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!