Tvåbarnsmamman Elsie, 37, mystiskt död på lyxsemestern

Tvåbarnsmamman Elsie, 37, mystiskt död på lyxsemestern

Steve och Elise Mogford. Foto: privat

Elsie Mogford var på lyxsemester i Spanien med maken Steve Mogford när hon helt plötsligt dog.
Dödsorsaken är ännu inte fastställd.
– Hon var en underbara fru, mamma och dotter, säger en talesperson för familjen.
47-årig mamma dog efter åktur i karusell – sonen Gunnar berättar om sorgen
Slå på ljud

Elsie och Steve Mogford, 65, spenderade sin semester i 12-miljonerkronersvillan på Menorca när hon helt utan anledning föll ihop. Ambulans kallades till mångmiljonvillan på semestern, men hennes liv gick inte att rädda.

Hon dödförklarades senare på sjukhuset men dödsorsaken är ännu inte bekräftad av den spanska polisen. Enligt tidningen Daily Mail går det dock ett rykte om att det kan röra sig om en hjärtattack.

Visade upp lyxsemestern på sociala medier

På sociala medier lade Elsie Mogford, 37, upp ett antal bilder från semestern, bland annat när hon solade på parets exklusiva yacht värd 2 miljoner pund, cirka 24 miljoner svenska kronor.

En familjemedlem berättar för Daily Mail om chocken.

– Jag vet inte vad som hänt förutom att hon var på semester på Menorca och att hon dog på tisdagsmorgonen. De har en villa där och allt jag vet var att någon ringde efter en ambulans, säger familjemedlemmen och fortsätter:

– Hon har två pojkar och det är så synd om dem. Hon var en bra hästryttare och en härlig person, och jag mådde bra i hennes sällskap, säger familjemedlemmen.

Gifte sig med rike företagsledaren

Elsie gifte sig med miljonären Steve Mogford, företagsledare för det framgångsrika bolaget United Utilities i juni 2019.

Paret hade inga barn tillsammans, däremot hade de två barn vardera från sina tidigare äktenskap – varav Steves barn var i samma ålder som hustrun Elsie.

2019 gifte sig Steve och Elsie. Foto: privat

Familjen: Hon var en underbar mamma

En talesperson till familjen säger att Elsie kommer vara mycket saknad:

– Elsie var en underbar fru, mamma, dotter, syster och vän. Hon kommer att saknas mycket av de som kände och älskade hennes, rapportera Daily Mail.

Det är inte första gången Steve Mogford är med om ett tragiskt dödsfall i familjen. 2016 dog multimiljonärens första fru, Barbara Mogford, i bröstcancer.

Steve Mogford, 65. Foto: TT

REX

LÄS OCKSÅ: Mamman kastade sin baby i säkerhet – innan hon själv blev påkörd

LÄS OCKSÅ: Nirvana-bebisen har VUXIT UPP – stämmer bandet för ”sexuellt utnyttjande”

FOTO: TT/Twitter/privat

FRÅN FÖRSTASIDAN