34-åriga Janine avslöjar: Folk tror min 24-årige pojkvän är min son

Janine Adamson och Owen Roundell-Prince

Janine Adamson, 34, blev kär i tio år yngre grannen.
Folk misstar henne för hans mamma och hon anklagas för att hålla honom som ”gisslan”.
– Jag förstår faktiskt inte, säger hon.

Personliga tränaren Janine Adamson, 34, från Southampton hade spanat in grannpojken Owen Roundell-Prince, 24, i flera år. De hade bott på samma gata i fem år och hon kunde känna att attraktionen var ömsesidig.

Ålderskillnaden på tio år gjorde att hon var avvaktande, försiktig och inte helt bekväm med att närma sig grannen Owen. Men när England försökte stå emot en intensiv coronpandemi bröts dödläget.

– I början av den första lockdownen i mars förra året började vi smyga runt lite. Vi var oroliga vad folk skulle säga, hur hans familj och mina barn skulle reagera, så vi låg lågt ett tag, säger Janine Adamson till Daily Mail.

Janine Adamson

Janine Adamson blev tillsammans med grannen Owen Roundell-Prince. Nu väntar det nyförälskade paret barn.

Facebook

Janine kallades för Owens mamma

Till slut gick det inte längre att hålla relationen hemlig. Janine syntes öppet med Owen allt oftare. På sociala medier visade hon upp pojkvännen.

Allt har inte varit guld och gröna skogar, enligt Janine, och flera har anklagat henne för att hålla Owen som ”gisslan” och att hon hämmar hans utveckling.

Det har fått henne att ifrågasätta sig själv och det blir inte bättre när de vandrar runt i det brittiska samhället för att utföra vardagssysslor.

– När vi var och storhandlade en gång så saknade en av oss sitt ID-kort. Vi skulle köpa alkohol och de sa ”Är du hans mamma?” och jag bara ”Det där är min pojkvän” och hon bara ”Oj, jag ber om ursäkt".

Är extra kärleksfull för att inte bli kallad för mamma

Av rädsla för att något liknande ska ske igen, har Janine börjat bli extra kärleksfull med Owen när folk ser dem. Om de exempelvis står i en dusch där främlingar kan se dem, så beter hon sig på ett sätt som hade varit olämpligt om hon nu varit hans mamma.

– Såna händelser får mig definitivt att vilja vara mer kärleksfull mot honom för att rädda mig själv från skammen att bli kallad hans mamma igen.

Janine säger att folks kommentarer och blickar får henne att ifrågasätta relationen ibland, och att hon känner sig gammal. Samtidigt tycker hon snarare att det är pojkvännen som ser ovanligt ung ut för sin ålder.

– Jag förstår faktiskt inte, jag ser inte tillräckligt gammal ut för att vara hans mamma.

Skäller på pojkvännen som om han vore hennes son

Janine har barnen Bradley Adamson, 16, och Maizie Adamson, 10, från ett tidigare förhållande. Hon blev mamma när hon var 17 år och säger att hon fått växa upp tidigt.

Även om Owen är fantastisk med barnen, kan hon ibland känna att han är väldigt barnslig och på samma nivå som barnen. I stunder kan det vara bra, för det får henne att känna sig ungdomlig, men hon kan också bli galen på honom. Speciellt om han spelat Playstation hela dagen och inte lämnat hemmet.

– Men jag fattar samtidigt, män är ofta lata. Jag kan säga ”Nu har du suttit med ditt Playstation hela dagen, jag har varit på jobbet och du har inte gjort något vettigt. Sen går jag upp på övervåningen och säger samma sak till min son.

Barnplanerna: ”Förtjänar att bli pappa”

Hon upplever att pojkvännen tar det hela med ro och att relationen är fantastisk. Janine har nu blivit gravid och är överlycklig att hon och Owen ska få ett gemensamt barn.

–Den här mannen förtjänar att bli pappa och jag kan inte vänta på att få se honom med sina egna barn också.

LÄS OCKSÅ: Paret hånas på Tiktok för stora åldersskillnaden

LÄS OCKSÅ: Emma i Lyxfällan vägrar skriva under: Jag kan inte

Foto: Tiktok, Facebook

Senaste nytt