34-åriga mamman gjorde hemska upptäckten – på grund av graviditeten

Foto: SWNS
34-åriga mamman Hayley Cragg gjorde en förfärlig upptäckt när hon var 18 veckor gravid.
– Om jag inte hade blivit gravid hade jag aldrig upptäckt cancern, säger Hayley Cragg till Metro.
0:33

Efter reklamen: Höggravida mamman ”Kan få min mage försvinna”

(0:33)

Trebarnsmamman Hayley Cragg, 34, var i vecka 18 i sin graviditet när hon upptäckte knölar i sitt bröst. Hon bad vården undersöka saken – och då gjordes den hemska upptäckten:

34-åringen hade tumörer i bröstet.

Endast veckor efter upptäckten, så opererades klumparna bort i hennes bröst. Medan hon var gravid med sin son Louie gjorde hon tre rundor med cellgiftsbehandling.

Trebarnsmamman Hayley Cragg, 34, gjorde en fasansfull upptäckt när hon var 18 veckor gravid.

Foto: Hayley Cragg / SWNS

Om 34-åringen inte var gravid – hade cancern aldrig upptäckts

Tillslut togs beslutet att Hayley Cragg var tvungen att flytta fram sin förlossning konstgjort. Detta för att ge både den lilla pojkenoch mamman största chans att överleva. I februari i år föddes lille Louie.

Trots det hemska tiden, så föddes den lilla pojken helt utan skador. Dessutom visade flera vårdundersökningar att den 34-åriga mammans tumörer hade försvunnit.

Efter skilsmässan från Shakira – fotbollsstjärnans ex talar ut

– Om jag inte hade blivit gravid hade jag aldrig upptäckt cancern. En cystan kan vara kopplad till min graviditet, så jag kollade upp den så fort jag upptäckte att den fanns, säger Hayley Cragg till Metro.

Fick cellgiftsbehandling under gravidteten.

Foto: Hayley Cragg / SWNS

Fick cellgiftbehandling samtidigt som hon var gravid

Något som skrämde den 34-åriga mamman var att ta cellgiftsbehandling samtidigt som hon var gravid. Dels för barnet, men även för att hon mådde extremt dåligt.

– Att ha graviditetskräkningar, samtidigt som man fick cancerbahndlingen var helt fruktansvärt. Det var den tuffaste tiden i mitt liv, säger Hayley Cragg.

I dag är Louie 16 veckor gammal han växer på bra och har inga synliga åkommor efter den svåra tiden. I juli ska Hayley Cragg återigen påbörja en runda cellgiftsbehandling.

Lille Louie, 16 veckor gammal.

Foto: Hayley Cragg / SWNS
Mamma Christina: ”Jag har sex barn men fyra av dem är inte riktiga”

– Det är helt galet. Tänk på vad som hade hänt om jag inte hade blivit gravid. Jag hade kanske inte upptäckt cancern. Men jag tror allting händer av en anledning, säger mamman till den brittiska tidningen Metro.

Sälen Cork jobbar på sommarkroppen

Se klippet här!

Foto: SWNS

SENASTE NYTT!