sjukdomar

30-åringen Jehane Thomas hade migrän i två år – dog efter operationen

Tiktok-stjärnan och influencern Jehane Thomas, död – blev 30 år gammal.

FOTO: Instagram
Tiktok-stjärnan och influencern Jehane Thomas hade haft migrän i över två år.
I fredags dog hon, endast 30 år gammal.
Hon lämnar efter sig två små söner.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Förarens nära döden-upplevelse – störtar ut över kanten
0:34

Efter reklamen: Förarens nära döden-upplevelse – störtar ut över kanten

(0:34)

Slå på ljud

Den brittiska influencern Jehane Thomas hade över 76 000 följare på Tiktok. De senaste månaderna har de kunnat följa hennes sjukdomsförlopp på plattformen, eftersom hon varit väldigt öppen och transparent när det kommit till hennes mående, skriver New York Post.

De senaste två åren hade hon lidit av migränanfall, som hon fått höra berodde på stress. Men i början på mars avslöjade hon att hon fått diagnosen synnervsinflammation av läkarna. Hon hade drabbats av synnedsättningar och kände smärta bakom ögonen. Sjukdomen är ofta förknippad med nervsjukdomen MS, men Jehane Thomas uteslöt själv att hon drabbats av det.

Jehane Thomas är död, hon blev 30 år gammal.

Jehane Thomas är död, hon blev 30 år gammal.

FOTO: Instagram

”Så illa är den här smärtan”

För ett tag sedan blev hon inlagd på sjukhus. Hon publicerade en Tiktok-video ifrån sjukhuset.

– Jag väntar fortfarande på operationen. Jag har fyra liter vätska i mig och jag har haft en fruktansvärd huvudvärk i morse. Jag kan inte lyfta huvudet utan att må illa, och jag kan inte gå. Så illa är den här smärtan, sa hon i videon.

Efter av operationen och en veckas vila på sjukhuset skrevs Jehane ut, men hon fick kort därefter komma tillbaka eftersom migränanfallen kom tillbaka.

Lämnade efter sig två små söner

Historien fick tyvärr ett tragiskt slut. I fredags, den 17 mars, gick Jehane Thomas bort. Hon blev bara 30 år gammal. Den officiella dödsorsaken är inte känd.

Hennes vän Alyx Reast har nu valt att samla in pengar via GoFundMe som ska gå till begravningen och till Jehanes två söner Isaac, 3, och Elijah, 1.

Med sina grabbar, Isaac (t.v.) och Elijah (t.h.).

Med sina grabbar, Isaac (t.v.) och Elijah (t.h.).

FOTO: Instagram

Jag har startat den här insamlingen i hopp om att samla in pengar så att hennes vackra pojkar kan få den bästa barndomen och se till att de mår bra. Ingenting kommer att föra pojkarna tillbaka till sin mamma, men vi hoppas att det kommer att ge lite lättnad för hennes familj, att veta hur älskade och stöttade de är”, skrev Reast på GoFundMe-sidan.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN