Emilys hjärtskärande bilder på 11 månader gamla dottern innan hon dör

Presley Meeks

11 månader gamla Presley blev svårt sjuk.
På sjukhuset stannade hjärtat flera gånger.
Då tvingades mamman Emily Lang fatta ett tragiskt beslut.
0:31

Efter reklamen: Här är de vanligaste barnnamnen 2022

(0:31)

Slå på ljud

Presley Meeks föddes med en ovanlig sjukdom som försämrar hennes immunförsvar och gör henne mer sårbar för virus. Efter att Presley lekt med en vän blev hon så pass dålig att hon fick föras akut till sjukhus.

På bara några dagar stannade hennes hjärta flera gånger. Hon hölls vid liv med hjälp av en maskin, men till slut bestämde sig mamman Emily Lang för att stänga av den.

Presley Meeks

Presley Meeks blev svårt sjuk efter att ha lekt med en vän.

Tiktok

Mammans varning: ”Väldigt försiktig”

Emily tror att dottern ådrog sig något slags RS-virus när hon lekte med vännen och att den medfödda sjukdomen gjorde att hon inte orkade att bekämpa båda sjukdomarna samtidigt.

– Min väns bebis lekte en hel del med hennes leksaker och hade dem i sin mun. Det var helt förkrossande att stänga av maskinen, men jag vet att jag i alla fall fick 11 fantastiska månader med henne. Du måste vara väldigt försiktig, RS-virus är väldigt farligt för bebisar, säger hon till The Mirror.

Emily Lang

Emily Lang kramar om dottern Presley Meeks.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Bestämde mig för att släppa taget”

Enligt Emily Lang föddes dottern med en sjukdom så ovanlig att det inte finns något namn på den. Ända sedan födseln har Presley fått föras fram och tillbaka till sjukhuset.

När läkarna berättade att det såg illa ut och att dottern förmodligen inte skulle klara sig, fattade hon beslutet att stänga av maskinen som höll Presley vid liv.

– Jag bestämde mig för att släppa taget om henne eftersom hon redan kämpat så mycket i sitt liv. Det fanns ingen anledning att låta henne lida efter alla sjukdomar. RS-viruset tog hårt på henne och det hade tagit lång tid att återhämta sig.

Presley Meeks

Presley Meeks föddes med en ovanlig sjukdom och låg ofta inlagd på sjukhus.

Gofundme

32-åriga Alex dog – då tog flickvännen hans sperma och blev gravid

Se klippet här!

Räddade livet på annan bebis

Emily Lang uppmanar nu alla föräldrar att hålla koll på sina barn och inte låta dem leka med andra barn ifall de känner sig krassliga.

Efter Presleys död donerades hennes organ till en annan bebis som var svårt sjuk. Tack vare Presley klarade sig den bebisen.

– Hon räddade livet på en annan bebis. Att veta det har hjälpt mig mycket. Det har gått sex månader och jag har klarat mig ganska bra. Att dela Presleys berättelse hjälper mig, säger Emily.

Foto: Tiktok, Instagram, Gofundme

SENASTE NYTT!