3-barnsföräldrarna skulle köra till sonens match – frontalkrockade

3-barnsföräldrarna skulle köra till sonens match – frontalkrockade

Foto: GOFUNDME
Paret skulle köra till sin sons basketbolls-match – när de plötsligt kraschade med sin bil.
Nu sörjer ett helt samhälle trebarnsföräldrarna.
– De ställde verkligen upp på allt, säger en familjevän, enligt magasinet People.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ambulans råkar backa över kvinna
0:33

Efter reklamen: Ambulans råkar backa över kvinna

(0:33)

Slå på ljud

Ett hundratal samlades vid en minnesstund – efter att föräldrarna Tara och Jerry Weave dog i en tragisk bilolycka. Paret lämnar efter sig tre barn och ett helt sörjande samhälle. Paret, som var från den amerikanska delstaten Michigan, dog den 27 januari, rapporterar People.

Paret var påväg för att se sin ena sons basketbolls-match, när de tragiskt frontalkrockade. Under fredagen, den 10 februari, hölls en minnesstund som samlade ett helt samhälle.

Familjens nära vän, Kathy Woodbury, berättade för lokalmedia att paret var de vänligaste hon kände. Deras bortgång kommer ha stor påverkan på det lokala samhället, berättar familjevännnen.

”De skulle göra vad som helst för vem som helst”

– De skulle göra vad som helst för vem som helst. Det är fantastiskt att samhället kommer för att hjälpa deras familj, berättar Woodbury.

Paret Tara och Jerry Weave gifte sig 1998 i Escanaba. Tillsammans fick de tre barn. Föräldrarna träffades redan i gymnasiet – och har hållit ihop sen dess.

En insamlingssida har satts upp för att hjälpa de efterlevande barnen. Totalt har 2,2 miljoner samlats in för att täcka upp för begravningskostnader och inte lida av fattigdom efter föräldrarnas död.

Foto: GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN