3-åringen rymde från barnvakten – föräldrarnas hemska upptäckt

Harry

3-årige Harry var hos barnvakten när han försvann.
Då gjorde föräldrarna en hemsk upptäckt.
0:37

Efter reklamen: 4-åringen håller på att drunkna – fadersinstinkten räddade Xavier

(0:37)

Slå på ljud

Föräldrarna hade precis kört den 3-årige pojken Harry till barnvakten. Klockan var sju på morgonen när de vinkade adjö och åkte vidare. Det skulle bli sista gången de fick se sin son i livet.

Bara några timmar senare var han spårlöst försvunnen. Några grannar hade sett pojken leka i trädgården vid 9-tiden, men när han inte synts till på över en kvart fick räddningstjänsten in ett larm om en borttappad pojke.

Harry

3-årige pojken Harry försvann strax efter att föräldrarna lämnat honom hos barnvakten.

LOWELL POLICE DEPARTMENT

Pappans hjärtskärande ord om sonen

Drygt 180 poliser och brandmän hjälpte till att leta efter 3-åringen. Han gick inte att hitta någonstans. I en tv-intervju berättade pojkens pappa att det var svårt att kommunicera med sonen då han fortfarande inte lärt sig prata.

– Han gillar att vistas utomhus. När han är hemma brukar han gå ut i trädgården och leka. Han är en frisk unge men kan inte prata. Han försöker lära sig att prata men kan inte det ännu, sa pojkens pappa till WCVB-TV.

DRUNKNADE 10-åringen sögs in i vattenlandets pool – mammans chock

Polisen hittade pojken i en damm

Till slut började polisen leta en bra bit bort från huset. Av vana visste de att en treåring kan ta sig en bra bit för egen maskin. Till slut hittade man pojken död i en damm, drygt 200 meter från huset.

– Jag vill förtydliga att vi inte har någon aning om hur Harry lyckades ta sig till dammen, vilken väg han tog och hur lång tid det tog för honom att komma till dammen, sa polisen Ryan under en presskonferens, enligt People.

Dammen där Harry hittades

Harry hittades i en damm 200 meter från där han senast sågs i livet.

ABC News

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Visste inte att han låg i vattnet”

Dammen låg intill en farm i delstaten Massachusetts. Ägarna till farmen hade dessutom varit med och letat efter pojken, men hittade honom aldrig när han undersökte dammen.

– Vi letade efter pojken under gårdagen. Vi satt vid dammen förra natten och hoppades på att vi skulle hitta honom snart. Vi var där natten innan och visste inte att han låg i vattnet, sa Roland Perron.

Farmägaren Roland Perron

Farmägaren Roland Perron, till höger, hjälpte till i sökandet efter Harry.

ABC News

Foto: LOWELL POLICE DEPARTMENT, ABC News

SENASTE NYTT!