3-åringen försvann från hemmet – hemska upptäckten timmar senare

3 åringen Cody som omkom

Familjen hade nyss flyttat i i sitt nya boende.
Då hände något otroligt tragiskt med sonen.
– Det är svårt att förstå, säger mamman Stephanie.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tonåring på elsparkcykel är centimetrar från att krocka med bil
0:29

Efter reklamen: Tonåring på elsparkcykel är centimetrar från att krocka med bil

(0:29)

Slå på ljud

En familj i Florida sörjer efter att deras son varit med om en tragisk olycka. Det var i samband med att familjen flyttat in i sin nya lägenhet i Florida som de upptäckte något fasansfullt.

Sonen försvann från hemmet efter första natten i lägenheten

Mamman Stephanie Noble berättar för CBS dotterbolag WTSP-TV att hennes familj nyss hade flyttat in i den nya lägenheten. Under den första natten märkte hon att hennes son Cody som lider av autism hade försvunnit från hans säng.

Polisen i trakten hade en timme senare upptäckt en öppen dörr vid deras lägenhet och att föräldrarna letade efter sitt barn.

Den fasansfulla upptäckten som sedan följde skulle chock alla. För till slut hittade man den försvunna 3-åringen – påkörd. Senare kunde också pojken dödförklaras på St. Joseph´s Hospital.

– Det är svårt att förstå hur Gud har kunnat ta honom från oss, säger Stephanie.

Hade lämnat lägenheten vid tidigare tillfällen

Stephanie berättar vidare att familjen tidigare hade använt sig av kameror som varnade om dörrar öppnades till lägenheten. Dock hade de inte hunnit sätta upp dessa under den första kvällen. Stephanie säger att Cody tidigare hade vandrat iväg från hemmet. Något som är ett vanligt beteende hos barn med autism.

Stephanie menar på att natten som Cody tragiskt gick bort, så var portarna in till lägenhetskomplexet som det bodde på öppna.

Varpå också polisen Chad Chronister uttalade sig:

– Det är hemskt det som hänt, även för de mest rutinerade av oss. Det enda stället man räknar att sitt barn ska vara vid halv 4-tiden på natten är säkra och sovandes i sin säng. Det är mardröm för alla inblandade, säger han.

Enligt NBC dotterbolag WFLA-TV så hade föraren som körde på den lilla pojken precis lämnat sitt jobb och var påväg hem efter sitt arbete, när han upptäckte att han hade kört på något på vägen. Polisen berättade att mannen som körde hade stannat kvar vid platsen för att se vad som hänt och står inte åtalad för några brott i dagsläget.

Familjen Noble har även satt upp en insamling där de ber om hjälp att samla in pengar till kostnaderna för begravningen. just nu har familjen nått upp i 10.000 dollar insamlat.

FOTO: FALLON SHELTON/GO FUND ME

FRÅN FÖRSTASIDAN