29-åringen anklagas för otrohet efter upptäckten hos tvillingarna

Tvillingarna och mamman.

FOTO: TT/SWNS
De fyra månader gamla tvillingarna har vitt skilda utseenden och folk är inte rädda för att påpeka det.
”Är båda hans?”, skriver en följare.
Tvillingarna bråkar om samma napp
0:37

Efter reklamen: Tvillingarna bråkar om samma napp

(0:37)

Slå på ljud

Chantelle Broughton, 29, och hennes partner Ashton väntade tvillingar med beräknad födsel i slutet av april. Dagen kom och paret födde två friska barn. Men föräldrarna fick en chock när de först såg de nyfödda barnen – de var inte så lika som man kan förvänta sig att tvillingar är. Sonen Ayon föddes nämligen med ljus hy och gröna ögon och dottern Azirah föddes med mörkare hy och bruna ögon.

– Först var det inte så märkbart. De var ganska lika i hyn, man kunde bara se att hon var något mörkare. Men veckorna och månaderna passerade och hon blev bara mörkare och mörkare och han blev bara ljusare, berättar mamma Chantelle i programmet Good Morning Britain.

Fenomenet är högst ovanligt och de flesta reagerar när paret säger att de är tvillingar.

– Alla blir verkligen chokade. Folk stannar en när de ser att man har en tvillingvagn eftersom alla verkar älska tvillingar. När de lägger märke till det säger de, ”är de tvillingar?” Och jag säger ”ja.”, berättar Chantelle.

"Eller så är hon otrogen..."

Alla påpekar att det är väldigt ovanligt och att de aldrig sett något liknande. Flera personer på Twitter har gått till personlig attack mot mamman och anklagat henne för att ha varit otrogen mot barnens pappa.

Är båda hans?”, skriver en.

En annan skriver:

”Eller så är hon otrogen mot sin snubbe...”

Chantelle själv är ljus i hyn medan hennes partner Ashton är mörkare och numera syns det tydligt vilket barn som tagit efter vem.

Ayon och Azirah

Tvillingarna är fyra månader gamla och har blivit mer olika med tiden.

FOTO: TT/SWNS

När Chantelle medverkade i Good Morning Britain närvarade även en läkare som menar att det är högst ovanligt att detta sker, men att det är möjligt att få tvillingar med olika hudfärg.

– Det är helt baserat på slumpen och oerhört ovanligt, Omkring ett av fem par där föräldrarna har olika hudfärg och föder tvillingar får tvillingar likt dessa, säger programmets Dr. Amir Khan.

Chantelle berättar att oavsett fula kommentarer är paret lyckliga föräldrar.

– Vi är glada! Vi gillar att de är lite olika och att en har tagit efter pappa och en har tagit efter mig, säger Chantelle.

FOTO: TT/SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN