29-åriga mamman Sedu Epuna lurade till sig tonåring – döms

Sedu Epuna, 29, förförde och lurade en sårbar tonåring.
Tre år senare döms mamman till ett hårt straff.
– Hon var väldigt mycket äldre än mig och jag känner att hon lurade mig, säger pojken.
9-åringen räddar sin mamma från rånare
Slå på ljud

Tonårspojken var bara 15 år. Han hade precis fått veta att hans mormor var svårt sjuk och döende när Sedu Epuna började visa intresse för honom på sociala medier, skriver brittiska Hull Daily Mail.

Meddelandena började strömma in. Sedu Epuna skrev att hon var 29 år och bodde med ett barn i Hull i England. Tonåringen ljög när han svarade att han var 17.

Boris Johnson spårar ur totalt under viktiga talet – märkliga hyllningen

Mamma förförde pojke: ”Utnyttjade mig”

Han berättar att han upplevde att den äldre kvinnan utnyttjade situationen och att han var väldigt sårbar när deras kontakt tog fart eftersom hans mormor låg på sjukhus.

Till sist sågs de hemma hos Sedu Epuna.

Åklagaren Stephen Robinson berättar att Epuna kramade och kysste tonåringen innan de gick upp till övervåningen och hade sex.

– Jag var bara 15 år och oerfaren, jag var nyfiken och naiv som många pojkar är min ålder. Min mormor var sjuk och hon (Sedu Epun, reds. anmärkning) visste om det. Jag känner att hon utnyttjade mig.

Pojken bad sin mormor om hjälp

Pojken berättade för sin mormor om vad som hände mellan honom den 14 år äldre kvinnan, men mormodern dog innan hon hann larma sociala myndigheter.

Andra gången de sågs erkände tonåringen sin verkliga ålder, men det hindrade inte kvinnan. I stället ska hon ha svarat att om någon visste om att de var tillsammans skulle hon kunna hamna i fängelse, skriver The Free Press Journal.

De behövde vänta tills han blivit äldre innan de kunde ses offentligt, ska hon ha sagt, enligt pojken. Dessutom ska hon ha diskuterat sexställningar och skickat porr till honom.

UNDERCOVER Hon jagar pedofilerna på nätet: ”Vill bara bura in monstren”

”Jag känner skam”

Under rättegången berättade tonåringen om hur han mått:

– Jag känner skam när jag tänker på vad som hänt. Hon var väldigt mycket äldre än mig och jag känner att hon lurade mig, säger han.

Sedu Epuna är i dag 32 år och döms till två och ett halvt år i fängelse.

LÄS OCKSÅ: SD-politiker häktad – misstänkt för vidrigt styckmord

LÄS OCKSÅ: Barnstjärnan blev sjuk som bebis – mammans svåra sorg

FOTO: Humberside Police, Jerker Ivarsson / Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN