29-åriga mamman har 8 söner och är gravid igen – elaka anklagelserna

Yalancia Rosario

Yalancia Rosario är bara 29 år gammal men har redan åtta barn.
Nu väntar hon sitt nionde – samtidigt som hon möts av elaka anklagelser på sociala medier.
– Jag har aldrig blivit så dömd som jag blir på nätet, säger hon.
Biltjuven stjäl en Mercedes – tre barn sitter i baksätet
0:51

Efter reklamen: Biltjuven stjäl en Mercedes – tre barn sitter i baksätet

(0:51)

Slå på ljud

Yalancia Rosario, 29, från Dallas visste att hon ville ha barn tidigt i livet. Hon visste också att hon ville ha många. På tolv år har hon varit med om åtta förlossningar och är i dag mamma till Jamel, 12, Michael Jr, 9, Angelo, 8, Armani, 6, Prince, 5, Sincere, 3, Armani, 1, och Gimani, som tyvärr dog fem månader in i Yalancias graviditet.

Något som också är värt att nämna är att alla barnen är pojkar. Nu är hon gravid för nionde gången och även om hon inte vet barnets kön antar hon att det kommer bli ytterligare en pojke. Hon hoppas dock lite mer på en flicka den här gången.

– Jag har alltid drömt om att skaffa en stor familj och få tio barn. Jag växte själv upp i en stor familj och var äldst av sju barn, så jag ville ha en egen och skapa fina minnen med dem, säger hon till The Sun.

Elaka kommentarerna på sociala medier

Yalancia Rosario och maken Michael Rosario delar ofta med sig av familjelivet på sociala medier. På både Instagram och Tiktok har de tusentals följare.

Men som så många andra vittnat om är det digitala klimatet inte alltid så trevligt och Yalancia säger att hon får både läsa och höra negativa kommentarer.

– Jag har aldrig blivit så dömd som jag blir på nätet. De skriver saker som ”sluta använda upp våra skattepengar”, ”har du hört talas om preventivmedel” och ”hur många pappor har barnen”, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Tvättar en massa kläder”

Trots att familjen anklagas för att leva på bidrag så bryr sig inte Yalancia Rosario. Hon vet att hon lever det liv som hon vill göra, att hon föddes till att vara mamma och hon älskar det stora arbete och ansvar som det kräver.

När de äldre sönerna är i skolan så ser hon till att beta av diverse hushållssysslor.

– Jag tvättar en massa kläder, gör iordning mat och tar hand om mina yngre barn och städar innan de äldre pojkarna kommer hem vid fyratiden, säger hon.

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

LÄS OCKSÅ: Ebba Anderssons ilska – bråket som splittrar skidtjejerna

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN