28-åringen lämnade maken för kvinna – nya kärleken gick upp i rök

Joni Cassidy och Rachelle

Joni Cassidy hade funnit kvinnan i sitt liv och dumpat maken.
Då försvann plötsligt den nya kärleken.
– Efter turneringen skrev jag ett facebook-meddelande till henne, säger hon.
0:24

Efter reklamen: Lilla pojkens starka reaktion – efter stora problemet att få i sig sushin

(0:24)

Joni Cassidy insåg att giftermålet med maken hängde på en skör tråd när hon förstod att hon gillade kvinnor. Det fanns helt enkelt ingen annan väg att gå än begära skilsmässa.

Hon var bara 28 år gammal när hon fattade det modiga beslutet och kastade sig ut i världen för att leva det liv som hon så länge dolt för sig själv. Det tog inte lång tid innan Joni fann Rachelle, kvinnan som hon var övertygad om var hennes livs kärlek.

– Rachelle och jag fick ögonkontakt för första gången när vi var på en volleyboll-turnering i Bassett, Nebraska. Vi var i samma beer pong-lag på Corral Bar den natten och jag presenterade mig själv, säger Joni Cassidy i ett Tiktok-klipp, enligt The Sun.

Joni Cassidy

Joni Cassidy lämnade sin make och blev kär i Rachelle – men då försvann hon.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jonis sorg när Rachelle gick upp i rök

Joni Cassidys modiga beslut avlöste varandra. Hon var medveten om att hon var tvungen att våga visa sina känslor för Rachelle, annars kanske hon skulle springa iväg och aldrig komma tillbaka.

Och Joni Cassidy trodde till en början att det var för sent. I flera månader hörde hon aldrig något från Rachelle – hon hade gått upp i rök.

– Efter turneringen skrev jag ett facebook-meddelande till henne. Hon svarade först två månader senare, säger Joni.

19-åriga Annas chock – 5 år yngre brodern är hennes tvilling

Gifte sig och skaffade barn

Då vägrade Joni släppa taget. Hon lyckades övertala Rachelle att följa med på en fotbollsmatch med collegelaget Nebraska Cornhuskers. Efter den kvällen var de ett par och resten är, som Joni Cassidy själv säger, historia.

– Hon friade till mig under en utflykt till Multnomah Falls i Oregon. Vi gifte oss i november 2015 och nu har vi en underbar familj, säger Joni.

I dag är de föräldrar till barnen Knox och Zoey. På Tiktok delar de med sig av sitt lyckliga liv i hopp om att andra ska våga följa sina drömmar.

LÄS OCKSÅ: Stor förvirring efter mammans avslöjande: ”Har fyra trillingar”

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Sav är ”mamma” till en 20-åring

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!