26-åriga lärarinnan Olivia påkommen av maken – med 17-åriga eleven

Olivia Lois Ortz, 26.

Påkommen med kvinnliga eleven.

Foto: POLISEN
26-åriga lärarinnan hade affär med 17-årig elev – under näsan på sin make.
Nu misstänks Olivia Lois Ortz för att ha sex med en minderårig, rapporterar The Sun.
0:19

Efter reklamen: Delfinen har "sex" med turisten "Var tvungen att knuffa bort honom"

(0:19)

Slå på ljud

Lärarinnan Olivia Lois Ortz, 26, har gripits efter att hon misstänks för att haft sexuella relationer med en 17-årig elev.

Till vardags arbetar den 26-åriga lärarinnan som körledare, på en gymnasieskola i den amerikanska delstaten Pennsylvania.

Affären upptäcktes av Olivias make, som hittat meddelanden till eleven på fruns Ipad. Meddelanden ska ha varit av opassande natur. Maken hade precis kommit tillbaka från en resa i Florida, där han har sin släkt, när upptäckten gjordes.

Lärarinnan Olivia Lois Ortz, 26.

Foto: SOCIALA MEDIER

Upptäcktes av maken – skickat över 100 meddelanden

Olivia hade skickat över 100 opassande meddelanden till den 17-åriga eleven över Spotifys chattfunktion. Maken larmade skolans rektor som sedan anmälde händelsen till polisen, enligt rättegångsdokument.

Maken har tidigare arbetat på skolan och kände rektorn personligen. Den 26-åriga lärarinnan stängdes av från skolan den 9 maj. Den 13 maj greps hon av polis, rapporterar New York Post.

Vägrade lämna in sig till polisien – greps på en konsert.

Foto: POLISEN

Hemliga kodord

Enligt rättegångsdokument hade den 26-åriga lärarinnan och eleven hemliga kodord i chatten, om deras relation skulle bli påkommen. I polisförhör berättar eleven att hon brukade komma hem till Olivia när hennes make var bortrest.

Vid flera tillfällen ska de haft sexuella möten. I förhören berättar eleven att hon fortfarande är kär i den 26-åriga lärarinnan. Enligt polisförhören ska eleven och Olivia fortfarande kontakt, trots att relationen har blivit påkommen.

20-åringen förlorade halva sin kropp – rasar mot intima frågorna

Står nu åtalad

Olivia Lois Ortz står åtalad för att haft sexuella relationer med en minderårig vid åtminstone två tillfällen. Lärarinnan är nu släppt mot borgen på 150 000 dollar, cirka 1,4 miljoner kronor. Rättegången inleds den 25 maj.

Presidenten tacklar barn i omtalade fotbollsmatchen

Se klippet här!

Foto: POLISEN

SENASTE NYTT!