26-åriga hustruns stora avslöjande för sin man sex år efter bröllopet

Nicolette Popa och Ryan Popa med sina barn

Nicolette Popa, 26, har burit på en stor hemlighet i hela sitt liv.
Efter sex år med maken Ryan Popa fann hon äntligen mod att berätta.
– Han svarade typ ”okej, det är lugnt, kvinnor är kanon”, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Styvmammans känslomässiga tal till styvsonen under bröllopet

(0:30)

Nicolette Popa, 26, gifte sig med sin ungdomskärlek Ryan Popa, 27, för drygt sju år sedan. De skaffade barn och livet lekte som aldrig förr. Samtidigt bar Nicolette på en stor hemlighet som Ryan inte visste om.

Det skulle kräva en coronapandemi för att få Nicolette att öppna upp sig. Mitt under brinnande lockdown bestämde sig paret för att utbyta hemligheter med varandra. Då kom det fram att Nicolette var homosexuell.

– Vi var instängda i huset och tillbringade mycket tid tillsammans. Vi lärde oss mycket om oss själva, så jag tror att det var en stor del i att vi till slut hade det samtalet, säger Nicolette Popa till The Mirror.

Ryan Popa och Nicoletta Popa

Nicoletta Popa har äntligen vågat berätta för maken Ryan Popa om sin stora hemlighet. ”Vi lärde oss mycket om oss själva”, säger hon till The Mirror.

Instagram

Ryans reaktion efter plötsliga avslöjandet

Ryan Popa minns att han inte ens blev förvånad. Frågan var mer vad som skulle hända med dem och barnen. Efter lite betänketid bestämde sig paret att fortsätta giftermålet och bo kvar i huset i North Carolina.

– Vi gifte oss när jag var 19 och han 20. Vi har gått igenom allt tillsammans och han är personen som funnits runt mig konstant, säger Nicolette.

Hon har i stort sett hela sitt liv vetat om att hon är homosexuell, men uppväxten har präglats av tvivel och rädsla att komma ut. Så när hon äntligen fann mod att öppna upp sig för Ryan fanns han där.

– Jag pratade med Ryan om allt och sa ”lyssna, jag känner så här och jag vet inte om det är konstigt, eller vad du tycker om det”. Han svarade typ ”okej, det är lugnt, kvinnor är kanon”.

HISTORISKT Fotbollsspelaren kommer ut som gay mitt i karriären

Parets beslut på Tiktok – berättar nu allt

Nicolette berättade sen för sin mamma att hon var homosexuell. Hon var livrädd för att komma ut, men blev förvånad över hur bra mamman tog det.

– Jag växte upp i tron om att jag inte skulle bli accepterad, även om så inte var fallet, säger Nicolette.

I dag har paret gjort sig ett namn på Tiktok där de delar med sig av sin vardag och försöker vara ett stöd för andra människor som befinner sig i liknande situationer.

– Reaktionerna på Tiktok är för det mesta väldigt positiva. Ibland får vi hatkommentarer från trångsynta människor som inte fattar grejen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Elaka kommentarerna efter parets bröllop: ”För pengarna”

LÄS OCKSÅ: Stjärnan var USA:s längste man – blev bara 38 år

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!