25-åriga fotbollsstjärnan kämpar för sitt liv – efter hemska attacken

25-åriga fotbollsstjärnan kämpar för sitt liv – efter hemska attacken

25-åringen attackerades oprovocerat vid en tågstation.

Fotbollsstjärnan Danny Hodgson attackerades så brutalt när han var på väg hem efter en match att han forfarande ligger i koma.
Nu har hans föräldrar rest till andra sidan världen – för att kunna hålla hans hand.
– Att inte krypa ner i hans sjukhussäng och krama om honom, är bland det svåraste jag någonsin gjort, berättar hans mamma för Daily Mail.
Se kaosscenerna efter jättekraschen i Tour de France
Slå på ljud

Föräldrarna till fotbollsstjärnan Danny Hodgson, 25, har äntligen återförenats med sin son. Det var efter en match i Perth, Australien som Danny Hodgson attackerades brutalt på vägen hem.

Attacken ska ha varit helt oprovocerad, men ledde till att 25-åringen hamnade i koma efteråt. En 15-åring har tagits in av polisen i Perth, misstänkt för den brutala attacken.

En 15-åring har gripits för attacken som försatte Danny Hodgson i koma. En rättegång mot 15-åringen ska inledas den 22 september.

Foto: GOFUNDME

En 15-åring är misstänkt för den brutala attacken

Attacken mot fotbollsstjärnan ska skett vid tågstationen i Perth, som ligger i västra Australien. Danny Hodgson ska enligt BBC fått en kraftig hjärnblödning till följd av den oprovocerade attacken. Den 22 september inleds rättegången mot 15-åringen. Fotbollsstjärnan kämpar nu för sitt liv på Royal Perth Hospital.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Till Daily Mail berättar nu Danny Hodgsons föräldrar om hur första mötet var med sin son – som ligger i koma efter den brutala attacken. Föräldrarna har rest från Storbritannien, där Danny Hodgson också är i från, för att träffa sin son.

Föräldrarna fick äntligen träffa sin medvetslösa son

När Danny Hodgsons föräldrar äntligen fick se sin son möttes de av en syn som är varje förälders värsta mardröm. Fotbollsstjärnan intensivvårdas, slangar stickandes ur honom och han är helt medvetslös. Dessutom har Australien fortfarande strikta coronaregler, vilket gjorde att föräldrarna inte kunde vara närmare än 1,5 meter från sin medvetslöse son.

Föräldrarna till Danny Hodgson fick resa till Australien. väl på plats fick de inte ens röra honom – utan var tvungen att hålla sig på ett avstånd på 1,5 meter.

Foto: FACEBOOK

– Att inte krypa ner i hans sjukhussäng och krama om honom, är bland det svåraste jag någonsin gjort, berättar Nicola Hodgson, Danny Hodgson mamma för den brittiska tidningen Daily Mail.

Nicola och Peter Hodgson måste nu genomgå en karantän vid ett hotell, ungefär 30 minuter från sjukhuset där deras son ligger. De finner hela händelsen overklig.

– Det känns som vi lever någon annans liv, säger familjen till tidningen.

– Det här har varit en ren mardröm. Men vi vill tacka alla som har hjälpt oss, säger Nicola Hodgson.

LÄS OCKSÅ: Landslagsspelaren död – hamnade i koma efter misslyckad operation: ”Hör saker”

LÄS OCKSÅ: Afghansk landslagsspelare dog – efter fall från flygplan

Foto: FACEBOOK, GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN