Sean Wainui, 25, död i bilkrasch – lämnar efter sig fru och barn

Landslagsspelaren Sean Wainui, 25, har dött i en bilolycka.
Nya Zeelands Rugby Union bekräftar att landslagsspelaren avlidit.
25-åringen lämnar nu efter sig fru och barn.

Rugbylandslagsspelaren Sean Wainui, 25, dog i en bilolycka på måndagen. 25-åringens död bekräftats i ett pressmeddelande på rugbyunionens hemsida under måndagen.

– Våra tankar går till Sean och hans familj, särskilt till hans fru Paige, och deras barn Kawariki och Arahia, säger chefen för rugbyunionen Mark Robinson.

Lokala medier skriver att Sean Wainui var inblandad i en bilolycka vid McLaren Falls Park, nära Tauranga, i norra Nya Zeeland. Polisen i Bay of Plenty & Taupo säger att en person hade dött efter att en bil kraschade i ett träd klockan 07:50, lokal tid, skriver CNN.

Sean Wainui, 25, med hustru och barn. Han dog i en bilolycka bekräftar nu rugbyunionens i ett pressemeddelande.

Landslagsspelaren Sean Wainui ska varit ensam i bilen, när olyckan inträffade. Han lämnar efter sig sin fru och två barn.

”Jag är helt förkrossad. Jag är här älskling. För evigt och alltid”, skriver Sean Wainuis hustru Paige på sin Instagram sent i går kväll, enligt New Zealand Herald.

25-åriga mamman har ett stort och ett litet bröst – efter missödet

Två av hans lagkamrater i Chiefs, Brad Weber och Anton Lienert-Brown, hyllar nu minnet av Sean Wainui på sina sociala medier.

”Jag kan inte sätta ord på hur smärtsamt det här är. Jag har alltid sagt att Sean förtjänar allt han får, för att han jobbar så hårt för det. Men han förtjänar inte detta. Det kommer att göra ont att inte se dig på träning på första dagen under nästa säsong”, skrev Weber på Twitter.

Sean Wainui vann tio landskamper för Nya Zeeland och 44 matcher för klubblaget Chiefs.

Anton Lienert-Brown skrev:

”En krigare på planen och en av de största hjältarna utanför planen. Det gör ont i mitt hjärta. Du kommer att bli saknad, men aldrig glömd”, skrev han på Instagram.

Landslagstränaren Clayton Mcmillan hyllade också Wainui.

– Han kommer att komma ihåg för att vara en passionerad, hårt arbetande, stolt Maori som var en exceptionell spelare, men ännu viktigare, en exceptionell far och make, sa Clayton Mcmillan till lokala medier.

Rugbyspelaren Sean Wainui vann tio landskamper för Nya Zeeland och 44 matcher för klubblaget Chiefs.

LÄS OCKSÅ: Brasilianske fotbollsstjärnan väntar barn med ex-fruns syskonbarn

LÄS OCKSÅ: Idrottsstjärnan Aaron Lowe, 21, var på fest – dog tragiskt

Foto: FACEBOOK

Senaste nytt